Brad Pitt je snimljen suznih očiju tijekom pobjedničkog govora najbolje ovogodišnje sporedne glumice Youn Yuh-jung.

Galerija


Miljenik žena Brad Pitt (57) svoj laskavi status koji nosi godinama obranio je i na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

Vezani članci Brad Pitt - 5 Čini se da godine Bradu Pittu ne mogu ništa, mnogi se pitaju kako je moguće da tako dobro izgleda i poslije toliko vremena Scena iz filma \ Uoči dodjele Oscara u javnost procurile bilješke člana Akademije koji je brutalno popljuvao nominirane filmove

Glumac se na svečanosti pojavio kao prezenter za kategoriju najbolje sporedne glumice, u kojoj je pobijedila korejska glumica Youn Yuh-jung (73). Zbog kose koju je zavezao u repić, njegove fotke s dodjele brzo su preplavile društvene mreže, a obožavatelji su većinom odobrili glumčev novi look.

No puno više simpatija javnosti dobio je nakon što je društvene mreže preplavila snimka s dodjele koju je objavio Peole i na kojoj Pitt suznih očiju sluša govor ovogodišnje najbolje sporedne glumice koja mu je, prilikom preuzimanja Oscara, zavodljivo poručila: "Gospodine Pitt, napokon se upoznajemo. Drago mi je".

Pitt joj je nakon govora zapljeskao te ju je, kao pravi džentlmen, uhvatio pod ruku i otpratio iza pozornice, a činilo se i kao da mu oskarovka nije zamjerila to što joj je krivo izgovorio ime tijekom dodjele.

Lice Jennifer Lopez ipak malo drugačije izgleda na paparazzi fotkama nego na onima s Instagrama, ali je i dalje predivna

Izobličeno lice nekad omiljene punašne slatkice šokiralo je njezine fanove, vidljivo je da je pretjerala s korekcijama