Brad Pitt čini sve kako bi osvojio srca svoja djece zauvijek.

Galerija


Holivudski glumac Brad Pitt usred pravne bitke za skrbništvo nad šestero djece, koju vodi s bivšom suprugom Angelinom Jolie, u dvorištu svog doma podigao je pravi zabavni park, stvoren za dječje avanture.

Vezani članci Siromaštvo u vrijeme koronavirusa - 1 Siromaštvo u doba korone: Kriza ispraznila i police socijalnih samoposluga - "Prikupili smo triput manje nego prošlih godina" Brad Pitt i Angelina Jolie Spremni za žestoku sudsku bitku: Pozvali 21 svjedoka, među njima je i kontroverzna stručnjakinja

Podsjećamo, tijekom mučnog razvoda od Angeline, Brad je bio pod istragom zbog navodnog udaranja sina Maddoxa, no otpužbe su odbačene, ali glumčevo vrijeme za viđanje djece ograničeno je na par sati tjedno.

Izgleda kako se Brad trudi osvojiti srca svoje djece pa je tako u dvorištu svog doma u kalifornijskom Los Felizu instalirao brojne sprave za igranje, udaljenom tek nekoliko milja od nove Angelinine kuće koju ju kupila u travnju ove godine za 25 milijuna dolara.

Tako se između ostalog u Bradovu dvorištu nalazi ogromni tobogan, dvorac na napuhavanje, ljuljačke, kućica na drvetu, skate park i neizostavni bazen koji je napunjen vodom prvi put u dvije godine.

Podsjećamo, Brad Pitt i Angelina Jolie rastali su se 2016. godine u nimalo lijepim uvjetima, iznoseći brojne detalje iz privatnog života i o samoj djeci. Nakon što su odvjetnici prozvali Angelinu da sama sebi radi PR iznad interesa djece, bivši supružnici postigli su dogovor da će detalji o razvodu i skrbništvu biti povjerljivi i neće biti poznati javnosti. Čini se kako su dogovor nisu poštivali jer javni rat bivših supružnika u medijima i dalje traje

Fotografije dvorišta pogledajte ovdje

Madonna objavila rijetko viđenu fotografiju: "Evo za što sam najzahvalnija"

Omiljeni Disneyjev film dobiva novo ruho: Najava koja topi srca

Vatrena Kolumbijka objavila je i fotografije svog raskošnog doma, ali svi su gledali samo u njezin bujni dekolte