I dok je Angelina poznatija po svojim tetovažama, ni Brad ne zaostaje.


Slavni glumački par Jolie-Pitt posvećeno su svojoj obitelji i maksimalno provode vrijeme zajedno.

Izlizani uleti i prvi dojmovi - Evo kako su se spojili danas slavni parovi!

Vezani članci Angelina Jolie sa sinom Maddoxom i kćeri Zaharom Angelina priprema najveći udarac na Brada Pitta, a protiv oca je već svjedočio i njihov najstariji sin Angelina Jolie Pogledajte luksuznu vilu u kojoj se Angelina skriva od korone, od cijene ovog zdanja moglo bi vam se zavrtjeti u glavi!

40-godišnja Angelina i 51-godišnji Brad prije par dana su slavili rođendan svojih blizanaca Knoxa i Vivienne koji su navršili 12 godina. Iako su svjetski slavni, poznata obitelj voli i sasvim obične ostvari koje su dostupne i svima drugima. Rođendan su tako slavili na klizalištu u Los Angelesu, te sui svi zajedno uživali u hrani i smijehu.

A da mu obitelj puno znači, Brad je pokazao novom tetovažom. Na unutrašnjem dijelu desne podlaktice stoji novi ukras na tijelu – to je dizajnirani križ s inicijalima A ( kao Angelina) s jedne strane, te inicijalima M (kao Maddox), P (kao Pax) i Z (kao Zahara) s druge strane. To nije njegova prva tetovaža. Ima još jednu na donjem dijelu trbuha, na leđima i na ruci. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook