Prvi spojak

Izlizani uleti i prvi dojmovi - Evo kako su se spojili danas slavni parovi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čovjek bi pomislio, budući da su zvijezde žive život iz snova, kako je njihova srodna duša svega telefonski poziv daleko. Ipak, nijedan početak nije lagan!

Život nas onekad nanese na čudan put, a to je pravilo na koje ni zvijezde nisu imune. Evo kako se upoznali neki od najpoznatijih hollywoodskih parova.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

1. Jessica Biel i Justin Timberlake

Justin, romantična duša, je zamolio prijatelja da nazove Jessicu kako bi je pitao za dopuštenje da je on nazove i pozove na spojak. Naravno da je Jessica pala na foru iz tinejđerskih filmova 90-ih i odmah pristala. Danas je ovaj predivan par u braku i imaju divnog sina Silasa.

Justin i Jessica prvi put pokazali svog malenog frajera

2. Michael Douglas i Catherine Zeta- Jones

Kada smo već kod izlizanih uleta, Michael Douglas pobjeđuje u svim kategorijama s legendarnim uletom: 'Želim biti otac tvoje djece!'. Divna Catherine je pokleknula pred tim zahtjevom istog časa. Danas su vjenčani 15 godina i imaju dvoje djece. Stare fore valjda još uviiek ponekad pale?

3. Kate Moss i Jamie Hince

Kate Moss je jednog lijenog dana 'googlala' zgodne muškarce i primjetila svog budućeg muža Jamiea Hincea. Njezina frendica (dobra vilinska kuma?) je odmah posegnula u svoj imenik i nazvala dotičnog gospidina. On je 'pronto' doletio na jug Francuske gdje je budući par proveo 4 strastvena dana. Onog trenut6ka kada je Kate ponudila vegetarijancu Jamieu, sendvič sa slaninom, odmah je budućnost bila uklesana u povijest. Možda je vrijeme da počnem 'googlati' Toma Hiddelstona?

Nepopravljiva partijanerica napravila 'nered' u avionu, stigla i policija

4. Sharon Osbourne i Ozzy Osbourne

Njihova priča je stvarno posebna. Mlada i ne baš tako naivna 18-godišnja Sharon je radila za svojeg oca koji je bio menadžer Black Sabbatha. Radila je kao utjerivač dugova i došla je do Ozzya naplatiti. Njezin otac je tada bio na rubu da ga izbaci iz benda, ali mlada Sharon ga je poslal na lječenje i postala njegovom menadžericom. Baš kao bajka... ili komedija.... ili možda hororac?

Fanovi diljem svijeta u šoku - Brad je porno glumcu platio 1000 dolara?!

5. Angelina Jolie i Brad Pitt

Već i ptice na grani znaju kako se upoznao zlatni par Hollywooda, ali ponavljanje je majka znanja. Na slvanom snimanju legendarnog filma 'G. i Gđa. Smith' slavni par je ukrstio poglede i to je bilo to. Nema veze što je neodoljivi Brad bio oženjen za Jennifer Aniston, kada je prava ljubav u pitanju. Danas u braku i  s šestero djece, Brad i Angelina vladaju Hollywoodom kao pravi kraljevski par.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene