Započela su šuškanja o još jednom posvojenju djeteta slavnog holivudskog para.


U domu Brada Pitta i Angeline Jolie, miljenika Hollywooda, uskoro bi mogla zavladati još veća gužva. Par već ima šestero djece, Maddoxa, Paxa, Zaharu, Shiloh i blizance Vivienne i Knoxa, a prema pisanju UsWeeklyja, njihova obitelj uskoro bi se mogla proširiti za još jednog člana.

VIDEO Brad Pitt predvidio raspad Jugoslavije?

Vezani članci Brad Pitt Dok je čitav svijet brujao o njegovoj skandal vezi, on je po pet sati dnevno sjedio na šminkanju zbog ove uloge Brad Pitt i Angelina Jolie s djecom Kako danas izgledaju djeca Angeline Jolie i Brada Pitta koja su odrasla pred očima javnosti?

'Par razmišlja o posvojenju malene djevojčice iz Sirije', otkrio je izvor za UsWeekly. Postupak posvojenja navodno je već pokrenut. Izvor isto tako tvrdi da slavni par već neko vrijeme razmišlja o usvojenju djeteta iz Sirije. U zadnjih par mjeseci pisalo se već o navodnom posvojenju djeteta iz Sirije, no sada je izvor prvi put potvrdio da posvojenje zaista jest u tijeku.

Naime, Angelina je Siriju posjetila šest puta od 2012. gdje je posjećivala izbjegličke kampove kao posebna izaslanica UN-a. 'Susret s tom djecom bilo je iskustvo koje slama srce. Njihovo djetinjstvo jednostavno je oteto', izjavila je slavna glumica 2014.

S obzirom na učestale posjete Siriji, još je izglednije da će se slavnoj obitelji uskoro pridužiti novi član.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook