'Tamna strana sunca'

VIDEO Brad Pitt predvidio raspad Jugoslavije?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nije tajna da je slavnom Brad Pittu drago balkansko područje i Jadransko more, no kako je sve počelo? Bilo je to davne 1988. godine....

Brad Pitt se nebrojeno puta do sada dokazao kao vrhunski glumac, no njegovi počeci nisu bili lagani. Zarađivao je kao maskota u jednom lancu meksičke brze hrane u odijelu velikog pileta, a tada je u 24-godini dobio priliku koja se ne odbija.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 3 no i dalje je zgodan! Mnogima se neće svidjeti ono što Brad Pitt ima na nogama, neki ovaj komad obuće obožavaju, drugi ih ne mogu smisliti!

Angelina progovorila o seksu s Bradom Pittom: 'On točno zna što mi treba'

Bila je to uloga u američko-jugoslovenskoj produkciji filma 'Tamna strana sunca', a bio je to i prvi Bradov susret s Hrvatskom, Jadranskim morem i cijelom regijom. Tjedan dana je proveo na jadranskoj obali u okolici Dubrovnika i Boke Kotorske gdje je redatelj Božidar Nikolić snimao film.

Napetosti na setu

Brad je na filmu utjelovio mladića koji ima rijetku alergiju na sunce, pa je nosio masku na glavi. Slavni glumac i suprug Angeline Jolie ispričao je za američke medije kako je osjetio veliku napetost među narodima koji su živjeli u Jugoslaviji, prenose srpski mediji.

Angelina Jolie potvrdila: 'Brad i ja bili smo u braku i prije vjenčanja u Francuskoj!'

'I na setu sam osjetio da nešto nije u redu. Stalno su se glasno raspravljali i svađali se. Mržnja se mogla osjetiti u zraku', tada je govorio Brad iako mu je na Jadranu bilo jako lijepo. I sam redatelj se nedavno prisjetio kako je Pitt kao mladić bio oduševljen jadranskom obalom, maštao je da se jednog dana tu skrasi, kupi vilu, a oduševio se i to što je mogao plivati s dupinima – te scene su na kraju i završile na filmu.

Pitt se potukao s Crnogorcima

Mlad i zgodan Brad je i tada privlačio pažnju. Skoro se potukao u noćnom klubu s lokalnim mladićima, a sličan scenarij se i ponovio – na filmu. Tada se Brad odglumio tučnjavu s Crnogorcima jer je štitio djevojku.

Jennifer Aniston o razvodu s Brad Pittom: 'Nije bilo bolno, mediji su to napuhali'

Srpski redatelj otkrio je još detalja o slavnom glumcu. Navodno je imao i djevojku u Budimpešti s kojom se pokušavao pomiriti. Kad je to propalo, 1991. je otišao u Beograd posjetiti redatelja Nikolića. Tada su zajedno otišli i na utakmicu Crvene zvezde (tada je gledao i nogometne majstorije Roberta Prosinečkog uživo) i Bayerna.

Producenti su tvrdili da film 'Tamna strana sunca' nije završen na vrijeme zbog ratnih okolnosti, a konačno je i završen 1997. NIkada nije prikazan u Jugoslaviji jer se tada već raspala.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene