Brad Pitt i Angelina Jolie dogovorili su uvjete skrbništva nad djecom.

Galerija


Američki glumci Angelina Jolie i Brad Pitt su konačno prijateljski dogovorili uvjete skrbništva nad njihovo šestoro djece i tako izbjegli neugodan proces, izvijestili su u petak američki mediji.

Vezani članci Brad Pitt Brad Pitt odmah nakon odmora s lijepom Nicole otišao Angelini u posjet, nimalo ga ne brine što će ona misliti o svemu Brad Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Brad Pitt je lijepu Nicole odveo na francusko imanje na šestu godišnjicu braka s Jolie, zna kako će ona reagirati

Glumci su u rujnu 2016. objavili da se rastaju, nakon dvije godine braka i 11 godina provedenih zajedno. Roditelji su šestero djece, od kojih troje biološki.

"Dogovor o skrbništvu djece ja zaključen prije dva tjedna, i potpisale su ga obje strane i sudac", rekla je odvjetnica Angeline Jolie, Samantha Bley DeJean u priopćenju koje je prenijelo više internetskih stranica specijaliziranih za živote slavnih.

Odvjetnica je rekla da je sporazum utemeljen na preporukama stručnjaka za to pitanje. Angelina Jolie je početno željela dobiti puno skrbništvo nad djecom, dok je Brad Pitt tražio jednaku podjelu skrbništva.

Dogovor je povjerljiv u interesu djece, naglašava se u priopćenju. Taj dogovor ih pošteđuje procesa koji je trebao početi 4. prosinca u Los Angelesu.

Zbog pitanja podjele imovine razvod glumaca još nije završen.

Oni su od suca tražili odgodu do lipnja do kada bi se trebali dogovoriti. (Hina)

O da, ovo je ona: Bila je velika hrvatska zvijezda, a danas radi nešto sasvim drugačije i izgleda sretno

Ovo nitko nije znao: Otkrivamo kako je zapravo Božo Vrećo počeo karijeru i kako se zvao

On će platiti 2000 kuna, ali zato je podrška besplatna: ''Tebi zbog plave bluze, prijeti par godina ćuze''