Sud je nakon pet godina Bradu Pittu dodijelio zajedničko skrbništvo nad djecom koju ima s glumicom Angelinom Jolie

Galerija


Glumac Brad Pitt (57) dobio je zajedničko skrbništvo nad djecom koju dijeli s glumicom Angelinom Jolie (45) nakon duge sudske bitke..

Vezani članci Shiloh Jolie Pitt Kći slavnog para s godinama sve više nalikuje na dječaka, a njihov mukotrpan razvod posebno joj teško pada zbog jedne stvari Brad Pitt Brad Pitt napustio bolnicu u invalidskim kolicima, fotografije glumca u krhkom stanju zabrinule su njegove obožavatelje

"Laknulo mu je. Sada samo želi provesti što više vremena sa svojom djecom", kazao je za Daily Mail izvor blizak glumcu koji je gotovo pet godina na sudu pokušavao dobiti jednaka prava nad njihovih šestero djece.

"Znatno je promijenjena odredba o skrbništvu koja je utemeljena na iznimno detaljnoj odluci suca", dodao je izvor te je naglasio kako je Brad samo pokušavao dobiti više vremena sa svojom djecom, a Angelina je pokušavala to spriječiti na sve moguće načine. Sudac je njezino svjedočenje proglasio nevjerodostojnim.

Glumica će nastaviti svoju legalnu bitku jer smatra da sučeva odluka neće biti trajna.

"Zajedničko skrbništvo nije nešto čemu se Angelina protivi, bilo je drugih razloga za brigu, no sudski je proces završen", kazao je izvor.

Podsjetimo, bivši par, kojem je javnost nadjenula nadimak Brangelina, dobio je tijekom 10-godišnje veze kćer Shiloh i blizance Knoxa i Vivienne. Usto je Pitt posvojio Maddoxa, Paxa i Zaharu, kao što je to ranije učinila i Jolie.

Angelina je u rujnu 2016. godine podnijela zahtjev za razvod od Brada zbog nepomirljivih razlika i otad je svaki od bivših supružnika potrošio više od milijun dolara na sudske troškove.

Glumica je ranije ove godine prodala sliku Winstona Churchilla koju joj je darovao Brad, a prvotno se pisalo da se rješava uspomena iz braka. No, kako tvrde strani mediji, to je učinila kako bi se rasteretila troškova suđenja i za nju je na aukciji u Londonu početkom mjeseca dobila 11,5 milijuna dolara.

Poznata američka odvjetnica Kelly Chang Rickert rekla je za Daily Mail da bi njihova brakorazvodna parnica mogla biti jedna od najskupljih u povijesti Hollywooda.

Uloga Monice obilježila ju je za čitav život, ali jedna joj je stvar nakon snimanja posebno teško pala, o tome nije htjela ni govoriti

Jolie je postala plavuša i odavno nije izgledala ovako dobro, a iza svega stoji nešto što će oduševiti njezine obožavatelje!