drukčija od drugih

Jedna od najbogatijih Hrvatica ne može proći neopaženo, zbog svojeg osebujnog stila i ovaj put je iskočila iz mase!

Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 1 DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 2 Mario Malnar i Borna Kotromanić Borna Kotromanić i Davor Garić +0 Borna Kotromanić Galerija

Borna Kotromanić plijenila je poglede na premijeri filma "Južni vjetar 2: Ubrzanje" u Zagrebu, gdje se pojavila u dobro poznatom društvu.

Borna Kotromanić poznata je po svojem osebujnom stilu kojim plijeni pažnju gdje god se pojavi.

Pogledaj i ovo Borna Kotromanić - 3 Raskomotila se Jedna od najbogatijih Hrvatica na reviji se pojavila bez očitog detalja na sebi, a sve je otkrila skupa prozirna haljina!

Neopaženo nje prošla ni na zagrebačkoj premijeri iščekivanog srpskog filma "Južni vjetar 2: Ubrzanje", gdje se istaknula u moru poznatih lica.

Za tu je prigodu obukla uski crni kombinezon s dubokim V-izrezom, koji je kombinirala s upečatljivom bundom leopard uzorka te srebrnom torbicom i čizmicama, a ovakve kombinacije samo rijetkima polaze za rukom.

Borna se za premijeru modno uskladila s bivšom suprugom Zvonimira Bobana, Leonardom Lončar, i dizajnericom Matijom Vuicom, a društvo im je pravila i pjevačica Nina Badrić te su sve pozirale s lijepom glumicom iz filma Anastasijom Several.

Inače, Borna se može pohvaliti titulom jedne od najbogatijih Hrvatica, koju je stekla nakon razvoda s multimilijunašem Lukom Rajićem 2004. godine.

Bivši supružnici imaju sinove Bornu, Luku i Frana, a Kotromanić je četvrtog sina Rafaela dobila 2009. s biznismenom Ronom Haleom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene