Boris Novković i Iris Volf vjenčali su se prije godinu i pol, a u travnju prošle godine dobili su kćerkicu Si.

Galerija


 

Vezani članci Indira Levak Indira se pita tko je kriv za ovaj senzualan spoj: ''O Bože, pa ja sam ih vidjela i gole!'' Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Uhvaćeni su: Pogledajte najseksi Hrvaticu koju ljubi Boris Novković, a mlađa je od njega 26 godina

Nakon napisa o razvodu od 25 godina mlađe supruge Iris Volf, oglasio se i domaći pjevač Boris Novković. Na Facebooku je pojasnio da se ne rastaje od svoje supruge, već sve pokušavaju riješiti na svoj način.

 

Istaknuo je kako shvaća da njegov posao jest javan, no to ne znači da mora biti nepošteno tretiran jer je njegova mlađa supruga mogla to emotivno teško primiti, a kako kaže, to je moglo dodatno destablizirati njihov trenutačno destabiliziran odnos.

Gloria.hr piše kako su Boris i Iris otkrili da više nisu zajedno kao par, ali će nastaviti funkcionirati kao prijatelji i roditelji. Novković i Volf pred oltar su stali prije godinu i pol, a nedugo nakon su dobili i kćerkicu Si.

Boris Novković iza sebe ima već tri braka - onaj s Bojanom Gregorić Vejzović, Lucijom Matić i Ines Katić, a ima i dvojicu sinova. Iris inače radi kao model, a 2015. godine jedan ju je tjednik proglasio i najseksi Hrvaticom. Bila je i druga pratilja na izboru za Miss Zagreba.

 

Kao dvije različite osobe: Jedna u stvarnosti, a potpuno druga na Instagramu, je li ovo moguće?