Boris Novković i supruga Iris postali roditelji djevojčice Si.

Galerija


Pjevač Boris Novković i njegova supruga Iris postali su roditelji malene djevojčice kojoj su nadjenuli ime Si, prenosi Večernji list 

Vezani članci Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Uhvaćeni su: Pogledajte najseksi Hrvaticu koju ljubi Boris Novković, a mlađa je od njega 26 godina Boris Novković (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Boris Novković otkrio kakav je prema ženama: ''Za onu pravu spreman sam učiniti sve''

Iris je rodila u jednoj zagrebačkoj bolnici, a porođaj je prošao u najboljem redu. 

"Uz rođenje mojih sinova, za mene je ovo najvažniji događaj u životu. Molim vas, dopustite mi da u ovom emotivnom trenutku budem i malo patetičan i javno zahvalim svojoj Iris što nam je na svijet donijela predivnu djevojčicu" izjavio je Boris za Večernji list nakon što je saznao sretnu vijest. 

Vijest da Boris čeka dijete s odabranicom Iris Volf iznenadila je krajem prošle godine hrvatsku javnost, no ne i sretni par koji je u vezi godinu dana. Svoju su vezu ozakonili uoči poroda.

Podsjećamo, pjevač iza sebe ima tri braka, s Bojanom Gregorić Vejzović, Lucijom Matić i Ines Katić, a otac je dvojici sinova, Noi i Bonu. 

Slavna obitelj uskoro se useljava u dom iz snova, ali njihove susjede to ne veseli, evo zbog čega se bune