Kakva ekipa!

Pogledajte kako se Bono proveo u noćnom izlasku u Sarajevu, bio je raspoložen i za dobru zezanciju

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bono Vox na 27. Sarajevo Film Festivalu - 1 Bono Vox na 27. Sarajevo Film Festivalu - 2 +0 Bono Vox na 27. Sarajevo Film Festivalu - 3 Galerija

Prema pisanju bosanskohercegovačkih medija, Bono Vox napustio je njihovu zemlju gdje je uživao kao poseban gost Sarajevo Film Festivala.

Legendarni glazbenik i pjevač grupe U2, Bono Vox izazvao je opće oduševljenje nakon što se kao poseban gost pojavio na Sarajevo Film Festivalu gdje je dočekan s ovacijama i velikom aplauzom.

Pogledaj i ovo Bono Vox na 27. Sarajevo Film Festivalu - 2 "Divno je biti ovdje" Bono Vox stigao na Sarajevo Film Festival, dolazak u grad s kojim ga povezuje posebna veza nikako nije htio propustiti, evo kako je dočekan!

Bono se na crvenom tepihu pojavio sa suprugom Ali Hewson, a nakon što je pogledao projekciju filma "Hotel od milion dolara" redatelja Wima Wendersa u Narodnom pozorištu, večer je odlučio provesti u gradu i to u dobrom društvu.

Fotografiju iz zajedničkog izlaska na svom je profilu na Instagramu objavio redatelj Danis Tanović, a čini se da se ekipa itekako dobro zabavljala.

"Neki momci su mi pokušali ukrasti motor", našalio se Danis dok pozira s Bonom i kolegom Wimom Wendersom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danis Tanovic (@danistanovic)

"Preslatki ste vas trojica dječaka", "Haha, odlična slika", "Savršeni ljudi na savršenoj slici", "Jako, jako cool", "Hahaha, Bono je zakon", "Trojica mladića", napisali su mu pratitelji u komentarima.

Prema pisanju Dnevnog avaza nakon druženja i noćnog izlaska, Bono je napustio Bosnu i Hercegovinu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Profimedia) Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) Katy Perry, Orlando Bloom, Bradley Cooper, Oprah Winfrey (Foto: Profimedia) +0 Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Njemu je najljepše kada je bez ijednog komada odjeće, ponovno je skinuo sve sebe pa to ponosno objavio, a kolege se našalile s njim

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin i Camila Cabello (Foto: Instagram) +0 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Celebrity Na pozornici je najveća zavodnica, a u šetnji neodoljiva djevojka iz susjedstva koja ponosno ističe i slavi sve svoje obline

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene