"Divno je biti ovdje"

Bono Vox stigao na Sarajevo Film Festival, dolazak u grad s kojim ga povezuje posebna veza nikako nije htio propustiti, evo kako je dočekan!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bono Vox na 27. Sarajevo Film Festivalu - 2 Bono Vox na 27. Sarajevo Film Festivalu - 3 Bono Vox na 27. Sarajevo Film Festivalu - 5 Bono Vox na 27. Sarajevo Film Festivalu - 4 Bono Vox na 27. Sarajevo Film Festivalu +0 Bono Vox na 27. Sarajevo Film Festivalu Galerija

Bono Vox stigao je na 27. izdanje Sarajevo Film Festivala kao specijalan gost gdje ga je na crvenom tepihu dočekala i ekipa Dnevnik.hr-a.

Jedan od najpopularnijih glazbenika na svijetu i frontmen grupe U2, 61-godišnji Bono Vox stigao je na Sarajevo Film Festival, u dragi mu grad čiju je povijest i sam ispisao svojom glazbom.

Pogledaj i ovo Bono Vox na 27. Sarajevo Film Festivalu - 1 Kakva ekipa! Pogledajte kako se Bono proveo u noćnom izlasku u Sarajevu, bio je raspoložen i za dobru zezanciju

Bono se na specijalnom crvenom tepihu pojavio u društvu svoje supruge Ali Hewson te redatelja Wima Wendersa, inače dobitnika ovogodišnjeg Počasnog Srca Sarajeva, a čiji se film "Hotel od milion dolara" prikazuje u restauriranoj verziji u Narodnom pozorištu.

"Divno je biti ovdje, čini se da je prošlo i puno i malo vremena od mog zadnjeg posjeta. Kao da postoje dva Sarajeva - stvarno i imaginarno. Ono jedno u kojem živiš i radiš, u kojem smo sada i ono koje nosimo sa sobom u svijet - to jedno mitsko Sarajevo. To mjesto zabave i magije koje je i dalje, za mene, glavni grad suživota. Ovo je divan grad i ovo je odličan festival. Mislim da je ovaj Festival gotovo kao vezivno tkivo između ta dva Sarajeva - on sjedinjuje vidljivo i nevidljivo u jednu sliku“ izjavio je Bono Vox u Narodnom pozorištu prije početka projekcije.

Bona i Sarajevo povezuje posebna veza, jer upravo je i on obilježio njegovu povijest i to velikim koncertom koji je 1997. godine održao sa svojom grupom U2 u ratom razrušenu gradu, točnije na stadionu Koševo pred nevjerojatnih 45 tisuća ljudi.

Uz to posvetio mu je pjesmu "Miss Sarajevo" koju je otpjevao u duetu s Lucianom Pavarottijem. Radi toga nosi titulu velikog prijatelja grada i vlasnik je počasne putovnice Bosne i Hercegovine, pa se njegov dolazak na ovogodišnji festival itekako cijeni i dočekan je s velikim uzbuđenjem.

Festival će trajati sve do 20. kolovoza, a na njemu će biti prikazano više od 250 filmova iz gotovo 60 zemalja svijeta.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Drugi dan Sarajevo Film Festivala - 9 Drugi dan Sarajevo Film Festivala - 10 Drugi dan Sarajevo Film Festivala - 11 Drugi dan Sarajevo Film Festivala - 12 +5 Drugi dan Sarajevo Film Festivala - 8 Preporuke Drugi dan Sarajevo Film Festivala obilježio bogat program, prikazano je gotovo 30 filmova!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene