Bojana Gregorić Vejzović objavila je fotografije štete nakon zadnjeg potresa i otkrila da njezin muž Enes Vejzović pomaže majstoru s radovima.

Galerija


Glumica Bojana Gregorić Vejzović (48) pokazala je kakvu je štetu napravio posljednji potres u Zagrebu u njezinu stanu. 

Vezani članci Bojana Gregorić Vejzović - 2 Domaća glumica podijelila lijepu vijest i iznenadila neke pa objasnila: "To je kod nas sve čvrsto isprepleteno" Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Možete li vjerovati da naša glumica u 48. godini ima ovakvo tijelo? Laskavi komplimenti samo pristižu!

Bojana je objavila kratki video na Instagram storyju u kojem su vidljiva napuknuća po stropu. Glumica je usto otkrila da njezin muž Enes Vejzović (42) pomaže majstoru s popravkom stana, a pritom je obučen u bijelu potkošulju. 

 "Mi krpamo... u nadi da neće više jako rokati", napisala je Bojana. Glumica je u četvrtak pokazala da je pažljiva nakon dosadašnjih potresa u Zagrebu, pa nosi kacigu na glavi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Točno mj.dana od potresa u Zagrebu...Probati ću optimistično to se od glumaca i dalje očekuje🤨🤬...Fashion izričaj od tada kod mene izgleda baš ovako⛑ Moja majčica uvijek govori:”Najbolje odjevena osoba je ona odjevena u skladu s prilikama!”Maska umjesto šminke,kaciga jer s krova klize crijepovi,pa kad izlazimo u vrt na kratku šetnju sa 🐶,šljem glavu čuva!Takve su prilike!😖😅Ovo desno je naša tavanska soba,dimnjak je točno iznad i prolazi kroz sobu te “srce” cijele zgrade,a sreća,zaobilazak direktnog udara ili sam Bog sačuvao nas je 22.3.2020! #luckyones #gratitude #postEarthQuakeFashion #actresslife #bojanagregoricvejzovic

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v) on

"Točno mjesec dana od potresa u Zagrebu. Probat ću optimistično, to se od glumaca i dalje očekuje. Fashion izričaj od tada kod mene izgleda baš ovako. Moja majčica uvijek govori: 'Najbolje odjevena osoba je ona odjevena u skladu s prilikama!' Maska umjesto šminke, kaciga jer s krova klize crijepovi, pa kad izlazimo u vrt na kratku šetnju sa psom, šljem glavu čuva! Takve su prilike! Ovo desno je naša tavanska soba, dimnjak je točno iznad i prolazi kroz sobu te 'srce' cijele zgrade, a sreća, zaobilazak direktnog udara ili sam Bog sačuvao nas je 22. 3. 2020!" napisala je Bojana pokraj fotografije. 

Utrenirano tijelo pokazala je u mini bikiniju pored 15 godina starijeg dečka, vježbanje se isplatilo!