Bojana Gregorić Vejzović je podijelila fotografiju i otkrila kako je izgledala prije 30 godina. Njezini pratitelji su komentirali kako se nije uopće promijenila.

Galerija


Glumica Bojana Gregorić Vejzović podijelila je s pratiteljima na Instagramu fotografiju iz mladosti. "18 naspram 48. Vrijeme leti", napisala je Bojana koja slavi 48. rođendan. Glumica je pritom objavila crnobijelu sliku sebe kao 18-godišnjakinje, a mnogi su komentirali da nije uopće ostarjela. 

Vezani članci Bojana Gregorić Vejzović - 1 I domaća glumica pokazala srednji prst nakon Škorine izjave pa se obračunala s kritičarima Bojana Gregorić Vejzović - 3 Domaća glumica progovorila o teškim danima za njezinu obitelj, otkrila i bez čega ne izlazi u dvorište

"Jedina je razlika u boji fotografije. Sretan rođendan, bezvremenska", napisala je bacačica diska Sandra Perković. Bivša supruga nogometaša Boška Balabana Iva Radić je također čestitala glumici i istaknula kako je bezvremenska ljepotica.

Obožavatelji su dodali kako je bila i ostala predivna te da su ju stigle godine, ali ih lijepo nosi. Bojana inače često dijeli svoje fotografije s predstava i svečanih događanja i dobiva pohvale, kao i za one slike u ležernim izdanjima. 

Glumica je od 2006. u braku s kolegom Enesom Vejzovićem (42) te imaju kćer Zoe (9) i sina Raula (14). 

Domaća političarka objavila staru fotografiju: Dok ona piše o tuzi u očima, obožavatelji ju obasipaju komplimentima