I sama se čudi!

Bojana Gregorić Vejzović slavi okrugli rođendan, nitko joj ne bi dao te godine: "Ma laž čista!"

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) +0 Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Galerija

Bojana Gregorić Vejzović slavi 50. rođendan, a dio slavljeničke atmosfere podijelila je i na svojim društvenim mrežama pa dobila same komplimente na račun izgleda i ljepote.

Naša televizijska i kazališna glumica Bojana Gregorić Vejzović slavi 50. rođendan, a tim je povodom na svojem profilu na Instagramu objavila i slavljeničku fotografiju, za koju je dobila same pohvale.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović već gradi i karijeru! Sin Bojane Gregorić napunio je 18 godina, ponosna mama to nije propustila obilježiti: "Ja sam na rubu suza!"

"Pola stoljeća je****!" napisala je Bojana uz fotografije na kojima pozira u bijelom odijelu uz koje je kombinirala bijeli top i pokazala besprijekornu liniju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

"Ma laž čista! Sretan ti mila, neka te idućih 50 toliko lijepo nosi i časti", "Pa ti izgledaš pola od pola", "Prekrasna", "Izgledaš upola mlađe! I živjela još toliko! Sretaaaan!!", "Uvijek prezgodna", "Predivna ženo, sretan ti rođendan", "Sretan ti od srca, ljepotice", "Što si zgodna i mlada", samo je dio komentara i čestitki koje je dobila.

Bojanu ćemo uskoro gledati kao jednu od natjecateljica showa "Ples sa zvijezdama", koji se na radost gledatelja uskoro vraća na male ekrane.

Bojana ne krije koliko voli ples i što on za nju znači u svakodnevnom životu, a otkrila nam je i koji stil joj ide najbolje.

"Ples za mene znači veselje, opuštanje, druženje, sve ono što u ovim vremenima nedostaje. Što se stila tiče, uistinu ne mogu reći, prvi put se bavim ovom vrstom plesa i još ne znam kako se snalazim. Rekla bih da je zahtjevnije nego što sam mislila", priznala je Bojana u nedavnom razgovoru za DNEVNIK.HR. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene