Prava je diva!

Bojana Gregorić Vejzović pozirala s kolegama iz nove avanture, a haljina u koju je uskočila sve je ostavila bez daha!

Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) +0 Bojana Gregorić Vejzović Galerija

Bojana Gregorić Vejzović, Asim Ugljen, Marko Petrić i Filip Vidović glumci su koje ćemo uskoro gledati u showu Ples sa zvijezdama, a glumica je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotku.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović za nekoliko dana stiže pred publiku u nešto drugačijem izdanju, a gledat ćemo je kao jednu od natjecateljica showa "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović Poslala ohrabrujuću poruku Bojanu Gregorić Vejzović poslije ispadanja iz "Plesa sa zvijezdama" ponijele emocije, posebno se obratila Maji Šuput

Na Instagramu je ovih dana objavila fotografiju s kolegama iz showa Asimom Ugljenom, Markom Petrićem i Filipom Vidovićem, a svi su primijetili haljinu otvorenih leđa koja joj pristaje kao salivena.

"Casino…to mi je prva asocijacija na fotk... Uglavnom evo glumačke postave Plesa sa zvijezdama", napisala je Bojana u opisu fotke ispod koje je dobila redom komplimente.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

"Diva", "Sjajna fotka", "Ljepotica i zvjerke, sretno u showu", "Gori sve", "Wow, koja ekipa", samo su neke od poruka koje je dobila.

Bojana ne krije koliko voli ples i što on za nju znači u svakodnevnom životu, a otkrila nam je i koji stil joj ide najbolje.

"Ples za mene znači veselje, opuštanje, druženje, sve ono što u ovim vremenima nedostaje. Što se stila tiče, uistinu ne mogu reći, prvi put se bavim ovom vrstom plesa i još ne znam kako se snalazim. Rekla bih da je zahtjevnije nego što sam mislila", priznala je Bojana u nedavnom razgovoru za DNEVNIK.HR.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Vladimir Putin (Foto: AFP) Zanimljivosti Značajna promjena u izgledu Vladimira Putina tijekom godina o kojoj se pričalo pored njegovog privatnog života

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Patrick J. Adams i Troian Bellisario (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i Patrick J. Adams (Foto: Getty Images) Celebrity Bivši kolega Meghan Markle otkrio detalj koji baca ružnu sliku na suprugu princa Harryja: ''Možda je samo htjela da ponovim''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene