otišla putevima djetinjstva

Domaća glumica podijelila lijepu vijest i iznenadila neke pa objasnila: "To je kod nas sve čvrsto isprepleteno"

Enes Vjezović i Bojana Gregorić Vejzović Enes Vjezović i Bojana Gregorić Vejzović DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Enes Vjezović i Bojana Gregorić Vejzović Galerija

Bojana Gregorić Vejzović otputovala je u u Istru k polusestri Ani koja je rodila u 2020. i tako je domaća glumica opet postala teta.

Bojana Gregorić Vejzović (48) otkrila je da je iz Zagreba otputovala u Istru i podijelila je lijepu obiteljsku obiteljsku fotografiju. 

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović već gradi i karijeru! Sin Bojane Gregorić napunio je 18 godina, ponosna mama to nije propustila obilježiti: "Ja sam na rubu suza!"

"Putevima djetinjstva u Istru, u zagrljaj svoje sestre Ane! Ona će 2020. pamtiti po najljepšem; rođenju njezine prekrasne Karle. A ja se samo malo hvalim da sam opet postala teta!", napisala je domaća glumica i istaknula da je zahvalna.

Neke je iznenadila Bojanina slika dok su drugi čestitali na prinovi. "Ti imaš sestru?", upitala ju je jedna pratiteljica. "Polusestru, ali to kod nas je sve čvrsto isprepleteno!", istaknula je naša glumica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

"Joj, pa ja sam zadnji put vidjela Anu u kolicima sa Rankom! Ajme!! Puno, puno najvećih čestitki", "Pozdrav, draga Bojana, čestitam od srca što si opet postala teta, a najveće čestitke ponosnim roditeljima na bebi i želim joj sve najbolje u životu, a najviše zdravlja, sreće i ljubavi", "Čestitke, tetka", "Čestitam i sretno", komentirali su pratitelji. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene