Opuštene i nasmiješene

"Vaše Visočanstvo" uskoro odlazi u prošlost: Meghan će kraljicu Elizabetu oslovljavati nadimkom kao i princeza Diana

Meghan Markle, Kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Meghan Markle, Kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle, Kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle u pratnji kraljice Elizabete obavila je svoju prvu službenu dužnost bez princa Harryja, a čini se kako se njih dvije jako dobro slažu.

Meghan Markle i kraljica Elizabeta prvi su se put puta pojavile zajedno u javnosti i pritom pokazale iznimnu bliskost i povezanost. U slučaju da će se njihov odnos nastaviti razvijati na isti način, Meghan će biti dopušteno oslovljavati kraljicu posebnim nadimkom.

Pogledaj i ovo Meghan Markle oglasili se i influenceri Meghan Markle lansirala je prvi proizvod svoje nove tvrtke, a istu stvar je prodavao i kralj Charles, evo o čemu je riječ!

 

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

 

Glavna urednica magazina Majesty Ingrid Seward otkrila je kako je uobičajeno kraljicu prvi put osloviti s "Vaše Visočanstvo", a nakon toga prikladno je upotrebljavati "Ma'am". Međutim, onima koji su u bliskom odnosu s kraljicom dopušteno je nazivati ju "Mama". Tako će taj neformalni nadimak, koji je zapravo koristila i princeza Diana, s vremenom koristiti i Meghan.

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

 

Sudeći prema onom što smo imali prilike vidjeti tijekom prvog zajedničkog pojavljivanja vojvotkinje i kraljice u javnosti, nećemo morati dugo čekati da do toga dođe. U međuvremenu Meghan se mora držati formalnosti i obraćati se kraljici s “Vaše Visočanstvo“.

Stručnjakinja za govor tijela i komunikaciju Judi James izjavila je da se na kraljici vidi kako u potpunosti ima povjerenja u Meghan i njezine sposobnosti: “Obje su bile vrlo opuštene, u jednom su se trenu smješkale kao dvije tinejdžerice. Kraljica je uživala u Meghaninu društvu.“

 

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

 

Podsjećamo, bilo je to prvo zajedničko pojavljivanje Meghan Markle i kraljice Elizabete u javnosti, prilikom čega su posjetile Chester gdje su obavljale službenu dužnost.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene