Pred Meghan Markle je važan zadatak, prvi put se u javnosti pojavljuje sama s kraljicom i obavlja službene dužnosti.

Galerija


Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle stigla je u pratnji kraljice Elizabete u Chester, kako bi se prvi put upoznala i sudjelovala u službenim kraljevskim obvezama. To je ujedno prvo zajedničko pojavljivanje vojvotkinje i kraljice u javnosti, nakon kraljevskog vjenčanja, a na kojem je Meghan sama bez princa Harryja.

Meghan Markle (Foto: Getty Images)
Meghan Markle, Kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Vezani članci Kraljica Elizabeta Vlada zemljom 68 godina, a preživjela je seks-skandale, golišave fotografije, mito i šokantne ispovijesti Kraljica Elizabeta II. Kraljica pauzirala novi život Harryja i Meghan i naredila im da se vrate u London

Bivša glumica uživala je u putovanju kraljevskim vlakom u društvu kraljice, i to samo mjesec dana od vjenčanja za princa Harryja, za razliku od vojvotkinje od Cambridgea Kate, koja se s kraljicom u javnosti pojavila tek deset mjeseci od svoje udaje za princa Williama.

To nam bez ikakve sumnje potvrđuje koliko povjerenja kraljica ima u novu članicu kraljevske obitelji. 

Ipak, nije sve prošlo glatko. Zbunjujuća situacija nastala je pri ulasku u automobil. Naime, Meghan je pustila kraljicu da uđe prva, a onda je ipak predložila da se zamjene. Prema Daily Mailu razlog zamjene bio je taj što je kraljica trebala prva izaći iz automobila pri dolasku u Chester pred okupljene obožavatelje i da je Meghan unaprijed rečeno da uđe prva, ali ona se zbunila i pustila kraljicu da uđe prije nje.

Tijekom prvog službenog pojavljivanja Meghan i kraljica će u Chesteru otvoriti kulturni centar s kazalištem, knjižnicom i kinom, a nazočit će i priredbi tamošnjih školaraca.

Za vojvotkinju Meghan ovo je putovanje zaista posebno i idealna prilika za zbližavanje s kraljicom Elizabetom. Na fotografijama možemo vidjeti da su dvije dame sjajnog raspoloženja i da ne skidaju osmijeh s lica. 

Meghan Markle (Foto: Getty Images)
Meghan Markle, Kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images