Blanka Vlašić i Luka Nižetić susreli su se na vjenčanju zajedničke prijateljice iz osnovne škole.

Galerija


Jedna od naših najuspješnijih sportašica Blanka Vlašić i jedan od omiljenih pjevača Luka Nižetić susreli su se ponovno na vjenčanju zajedničke prijateljice iz osnovne škole, a mnogi ne znaju kako su njih dvoje u školskim danima bili jedno drugom simpatija.

Vezani članci Slavko Sobin Poznata splitska lica dirljivim riječima čestitali dan svom gradu: "Dok te truju sile zla, znaj da čuvat ću te ja" Luka Nižetić Otkud Škoro u Nižetićevu spotu? Pitali smo Luku, a on se raspričao: "Nije to samo pljuni i prilipi"

Blanka i Luka danas su samo prijatelji, a kada se sretnu zagarantirana je dobra zabava čemu svjedoče fotograifje na Blankinu profilu na Instagramu.

"Okupljanje ekipe iz osnovne škole na vjenčanju", napisala je Blanka uz nekoliko objavljenih fotografija, na kojima se našao i Luka koji je naravno tijekom slavlja na kratko preuzeo mikrofon.

"Oboje smo išli u isti peti razred osnovne škole u Splitu. Hodali smo samo nekoliko dana. Blanka Vlašić je bila moja prva ljubav i prvi put sam se s njom poljubio iza škole. Bila je veća od mene čak za glavu", otkrio je jednom prilikom Luka. 

Slavna pjevačica trbuščić skriva torbama: Stiže kruna ljubavi s arapskim milijarderom?