Blanka Vlašić i Luka Nižetić susreli su se na vjenčanju zajedničke prijateljice iz osnovne škole.

Galerija


Jedna od naših najuspješnijih sportašica Blanka Vlašić i jedan od omiljenih pjevača Luka Nižetić susreli su se ponovno na vjenčanju zajedničke prijateljice iz osnovne škole, a mnogi ne znaju kako su njih dvoje u školskim danima bili jedno drugom simpatija.

Vezani članci Luka Nižetić Naš zgodni pjevač pokazao isklesano tijelo za pozavidjeti, za ovo treba puno sati u teretani: "Ti si Conanovo dijete" Istražili smo tko su roditelji naših slavnih - 7 Roditelji domaćih zvijezda progovorili o svojoj djeci: "Kao dijete je bio dobar, sad je možda neposlušan"

Blanka i Luka danas su samo prijatelji, a kada se sretnu zagarantirana je dobra zabava čemu svjedoče fotograifje na Blankinu profilu na Instagramu.

"Okupljanje ekipe iz osnovne škole na vjenčanju", napisala je Blanka uz nekoliko objavljenih fotografija, na kojima se našao i Luka koji je naravno tijekom slavlja na kratko preuzeo mikrofon.

"Oboje smo išli u isti peti razred osnovne škole u Splitu. Hodali smo samo nekoliko dana. Blanka Vlašić je bila moja prva ljubav i prvi put sam se s njom poljubio iza škole. Bila je veća od mene čak za glavu", otkrio je jednom prilikom Luka. 

Slavna pjevačica trbuščić skriva torbama: Stiže kruna ljubavi s arapskim milijarderom?