Kobni plamen

Katastrofa koje je obilježila vjenčanje slavnog para!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna glumica koja se proslavila ulogom u hit seriji 'Tračerica' otkrila je u novom Vogue svoju katastrofu s vjenčanicom.

Glumica za kojom uzdišu muškarci diljem svijeta zbog 'Barbie' izgleda, dok je žele obožavaju zbog njezinog profinjenog stila, novo je lice s Vogue naslovnice.

Pogledaj i ovo Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Prva fotografija s vjenčanja Bivšu suprugu tragično je izgubio, a 4 godine kasnije vjenčao se onom koja je spasila njega i djecu

Gorko-slatki medeni mjesec Ryana Reynoldsa i Blake Lively - nije ispalo kako su planirali

Blake Lively u novom je intervjuu progovorila o svojem slavnom suprugu Ryanu Reynoldsu. 'Mi sve radimo zajedno. Ako radim na filmu, on mi pomaže s ulogom. Tako ja i njemu pomažem. Bilo to gluma, ili zajedno biramo stolić za dnevnu sobu ili gdje ćemo večerati', kaže Blake koja je progovorila i o njihovom privatnom vjenčanju koje se održalo u strogoj tajnosti. No nije sve prošlo kako su planirali jer je buknuo požar – zapalila se njezina vjenčanica!

'Florence Wesch je pjevala i donijeli su plamteće prskalice. I tako sam ja gledala njezin nastup, odjednom pogledam dolje i vidim kako moja haljina gori. Bilo mi je teško kasnije vidjeti te ožiljke na vjenčanici', priznala je Blake, no njezin suprug ju je utješio. 'Kasnije sam objesila haljinu na vješalicu, a Ryan mi je rekao 'Zar nije prelijepa?' Začudila sam se jer sam jako osjetljiva kada je haljina u pitanju. A on mi je rekao: 'Uvijek ćeš imati taj trenutak kada je Florence pjevala na našem vjenčanju, taj ožiljak će te uvijek podsjećati na to. To je moj najdraži dio haljine'', ispčirala je slavna glumica koja očito ima najboljeg supruga na svijetu.

Blake se osim glumom, okušala i u vlastitom biznisu. Uskoro pokreće i svoj vlastitu lifestyle stranicu kojom će inspirirati svoje fanove.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene