Gorko-slatko

Medeni mjesec nije prošao kako su planirali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni par Blake Lively i Ryan Reynold oduševili su na crvenom tepihu u Cannesu, no nešto je drugačija bila situacija na njihovom medenom mjesecu...

Glumački par Blake Lively i Ryan Reynolds bili su prava vizija na crvenom tepihu u Cannesu.

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds i Blake Lively Opa! Omiljeni slavni par posljednjim potezom dao naslutiti veliku prekretnicu u životu, a za to su i izdvojili poveću svotu?

Blake Lively oduševila u Cannesu - za razliku od njezinog supruga Ryana Reynoldsa

Slavni par promovira svoje nove filmove, a zajedno su pravi magnet za obožavatelje i fotoreportere. Blake oduševljava iz dana u dan svojim modnim odabirima, a ovoga se puta i Ryan sredio i odjenuo smoking odijelo.

Ryan inače promovira novi film 'The Captive' zbog kojega je patio njihov medeni mjesec u toplijim krajevima. 'Odvukao sam svoju suprugu s medenog mjeseca u Africi kako bi otišli u Ontario u Kanadi gdje je bilo -40 stupnjeva!', otkrio je Ryan na konferenciji za novinare u Cannesu.

Njegova supruga ga je pratila, pa su tako ostali mjesec dana tamo – kaže kako je to bio najveći izazov za njih. Iako je Blake rođena u sunčanoj Kaliforniji, Ryan kaže kao je ona puno bolje podnijela niske temperature od njega koji je rođeni Kanađanin. 26-godišnja ljepotica prava je dama sa stilom – očito u svakoj situaciji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene