Uvijek golišava

Otela pažnju na crvenom tepihu: O njezinoj će se haljini kojom je otkrila gotovo sve sigurno još pričati

Blac Chyna i Tyga (Foto: Instagram) Blac Chyna i Tyga (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Blac Chyna i Tyga (Foto: Instagram) Blac Chyna (Foto: Instagram) Blac Chyna (Foto: Profimedia) Blac Chyna (Foto: Getty) Rob Kardashian i Blac Chyna (Foto: Profimedia) Blac Chyna i Amber Rose (Foto: Profimedia) +0 Blac Chyna i Amber Rose BET Awards (Foto: Profimedia) Galerija

Iako mnogima nije jasno što ona je ona radila na 92. dodjeli Oscara, starleta Blac Chyna pokušala je pokoriti crveni tepih golišavom kreacijom.

Victoria's Secret manekenka Lily Aldridge i starleta Blac Chyna uranile su na dodjelu Oscara 2020. godine.

Pogledaj i ovo Blac Chyna (Foto: Profimedia) prepucavanja ne prestaju Nekadašnja striptizeta ne da mira svom bivšem, ovoga puta je na sud odlučila dovesti čitavu njegovu obitelj

No tako je to svake godine: prvo dolaze manje poznate zvijezde i zvjezdice, dok one glavne dolaze neposredno prije same dodjele i tada nastaje potpuni kaos.

Među prvim zvijezdama na ovogodišnjem crvenom tepihu pojavile su se Lily, koja barem iza sebe ima uspješnu manekensku karijeru i Blac Chyna koja se proslavila vezama s uspješnijim muškarcima, golotinjom i skandalima.

Podsjetimo, starleta se proslavila vezom s reperom Tygom s kojima ima sina, a nakon prekida upecala je Roba Kardashiana s kojim se zaručila nakon svega 6 tjedana veze te ubrzo zatrudnjela s kćerkicom Dream.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

Obzirom da je njoj Robova polusestra Kylie Jenner navodno preotela Tygu, od početka se šuškalo kako je dotična zavela Roba samo kako bi se osvetila Kylie i njezinoj obitelji s kojom se često javno svađala te ih vrijeđala na svakom koraku.

Osim toga, njezina najbolja prijateljica je Amber Rose, bivša djevojka repera Kanyea Westa, sadašnjeg supruga Kim Kardashian, pa se prepucavalo na sve strane.

Ipak, nakon što su se novine prestale baviti njezinim nimalo lijepim prekidom s Robom, pomalo su zaboravili i na Chynu koja je otad zavela još nekolicinu repera. Sada se pokušala vratiti u središte pozornosti dolaskom na Oscare, iako mnogima nije jasno što je radila tamo, a kreacija u kojoj se pojavila bila je, kao i uvijek, vrlo upitna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene