Alex Rodriguez ima zanimljivo žensko društvo dok luksuznom jahtom plovi po Europi.

Galerija


Alex Rodriguez (46) radi na svojoj formi i dok je na odmoru dok se njegova bivša zaručnica Jennifer Lopez (52) ipak opustila i koncentrirala na dečka Bena Afflecka (49) s kojim je obnovila romansu. 

Rodriguez trenutno boravi na Ibizi, španjolskom otoku poznatom po odličnom noćnom životu. Bivši bejzbolaš je snimljen kako trči s misterioznom brinetom s kojom baš i nije mogao držati korak. 

U jednom je trenutku Alex stao sav zadihan i pokušavao doći do daha jer je očito žena s kojom je trenirao nametnula prežestok tempo za njega. 

Umirovljeni sportaš se navečer ipak opustio i viđen je kako izlazi iz restorana sa zanosnom plavušom. Kako pišu američki mediji, riječ je o Melanie Collins (35) koja radi kao sportska reporterka. Neki tvrde da su Alex i Melanie u vezi, no oni to nisu komentirali. 

Inače, javnost zabavlja činjenica da se Rodriguez odlučio na plovidbu luksuznom jahtom baš kao i njegova bivša zaručnica Jennifer. Nakon nje stiže na popularna odredišta pa je tako ranije bio i u Francuskoj. 

No dok se Lopez potpuno opustila i može ju se vidjeti kako izmjenjuje nježnosti s Benom, čini se da Alex baš i ne uživa toliko. 

Bila je na više od 360 zahvata, eksplodirali su joj dijelovi tijela i uništeni mišići pa je osuđena na posjete kirurgu do kraja života: "Čudo je što sam tako dugo poživjela"

Bila je glavna atrakcija na plaži, u tangicama samouvjereno šetala, a nema tko se nije okrenuo u njezinom smjeru