Ludo zaljubljeni!

Bivši suprug jedne od najljepših žena na svijetu sreću je pronašao s plesačicom s kojom će uskoro dobiti dijete

Brian Austin Green i Sharna Burgess - 1 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 1 Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Brian Austin Green i Sharna Burgess - 1 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 7 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 8 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 5 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 2 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 3 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 12 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 10 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 9 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 4 +14 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 14 Galerija

Brian Austin Green i trudna plesačica Sharna Burgess viđeni su u laganoj šetnji Malibuom, a putem su ih paparazzi ulovili u nježnom zagrljaju.

Plesačica Sharna Burgess i glumac Brian Austin Green uhvaćeni su u laganoj šetnji Malibuom, a plesačica je ponosna pokazala veliki trudnički trbuh.

Pogledaj i ovo Brian Austin Green i Noah Green Ismijavali ga zbog toga Maleni sin bivšeg slavnog para posvuda nosi haljine, a sada su procurile uznemirujuće tvrdnje i pravi razlog koji se krije iza toga?

Glumac i plesačica našli su sreću jedno s drugim nakon odmora na Havajima u prosincu 2020.

Burgess je prvi put dala naslutiti romansu ranije tog mjeseca kada je za Us Weekly ekskluzivno rekla da se viđa s nekim novim.

"Bilo je stvarno sjajno", rekla je profesionalna plesačica.

''Trenutno sam zauzeta. Ali to je vrlo novo i vrlo, znate, nije još u definiciji veze. Nitko od nas još to ne zove vezom.''

Brian je objasnio da su ga izlasci na spojeve tijekom pandemije koronavirusa definitivno učinili zanimljivijim.

''Koliko bi bilo smiješno da sam zaista pronašao ljubav svog života tijekom pandemije?” dodao je tada.

Par je postao služben objavom na Instagramu u siječnju 2021., a Burgess je objavila fotografiju na kojoj se ljube na balkonu.

U opis je stavila riječ ''On'' te raznježila sve pratitelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharna Burgess (@sharnaburgess)

''Ta anonimnost, ta mala tajna koja je bila samo naša. Zadržali smo to što smo dulje mogli'', rekla je Sharna tada. 

Iako o svojoj vezi nisu previše govorili niti se pojavljivali skupa u javnosti, par sad očekuje svoje prvo dijete. U travnju je plesačica objavila kako ih još tri mjeseca dijeli do termina, a zbog trudnoće su jako sretni i uzbuđeni.

''Još 3 mjeseca do ulaska u ulogu roditelja. Nemam pojma što radim, ali okružena sam ljudima koji znaju. Ljudi koje volim i kojima duboko vjerujem. I vjerujem vlastitim instinktima i prirodi. Znam da sam za ovo namijenjena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharna Burgess (@sharnaburgess)

Namijenjena sam da budem roditelj'', napisala je u opisu videozapisa na kojem je podijelila najvažnije trenutke trudnoće.

Par je skupa sudjelovao i u američkoj inačici showa ''Ples sa zvijezdama''.

Prije Sharne, Brian je bio u braku s Megan Fox. Potvrdio je njihov raskid u svibnju 2020. nakon gotovo 10 godina braka. Skupa imaju tri sina, 8-godišnjeg Nou, 7-godišnjeg Bodhija i 4-godišnjeg Journeyja.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči Huljić - 3 Tonči Huljić - 2 Tonči Huljić - 1 Tonči Huljić - 2 +10 Tonči Huljić - 3 Zanimljivosti Tonči Huljić iskreno rekao zašto se ljuti na zeta Petra Grašu: ''Nema potrebe za time toliko, sve sam obradio u spotu''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Boščić - 10 Martina Boščić - 14 Martina Boščić - 13 Martina Boščić - 12 +12 Martina Boščić - 11 Celebrity Naša najutjecajnija fitness influencerica objavila vruće fotke s odmora, fit figurom pohvalila se pred gotovo 200 tisuća pratitelja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene