A stiže i prinova!

Dok njegova bivša šokira pomalo bizarnim istupima sa zaručnikom, on se s novom djevojkom skroz smirio i u sedmom nebu je!

Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) +0 Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) Galerija

Brian Austin Green i Sharna Burgess dobit će prvo zajedničko dijete početkom srpnja ove godine, a fotografi su ih ovoga tjedna uhvatili na odmoru na Havajima.

Glumac Brian Austin Green i njegova djevojka Sharna Burgess izgledali su zaljubljenije no ikada dok su na plažama Havaja uživali s njegovom djecom na obiteljskom odmoru. Fotografi su ih uhvatili u havajskom Oahuu ovoga tjedna, a nisu se obazirali na njih dok su izmjenjivali nježnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz Opet sretan Strastveni poljupci i dodiri: Javno se obračunavao s bivšom, a sad uživa u novoj ljubavi

Sretni par čeka i prvo zajedničko dijete, a Sharna je na plaži pokazala i trudnički trbuščić. "Svima želimo zahvaliti na predivnim željama. Uzbuđeni smo što ćemo dobiti dječaka oko 4. srpnja ove godine", napisao je Brian nedavno u objavi Instagramu.

"Odjednom se moj svijet toliko promijenio da više nikada neće biti isti. Volim našu obitelj, volim to što će se proširiti i volim tebe", napisala je onda Sharna na svojem profilu.

U listopadu prošle godine par je proslavio prvu godišnjicu veze, a istaknuli su kako su zaista sretni. Brian Austin Green je vezu sa Sharnom započeo pet mjeseci nakon što se razišao od Megan Fox.

Megan i Brian su 2020. godine objavili da se rastaju nakon deset godina braka, a iako su imali trzavice nakon što je otkriveno da ona ljubi repera Machine Gun Kellyja, čini se kako se situacija među njima smirila. I dok Brian gradi novi život sa Sharnom, Megan se zaručila za poznatog repera te svaku priliku koristi da se s njim fotka u javnosti.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Instagram) +3 Tara Reid (Foto: Profimedia) Nekad i sad Rijetki izlazak nekadašnje seks-bombe ostao je u sjeni njezina izgleda, tužnom i ispijenom pojavom sve je zabrinula

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene