Svi se pitaju

Potvrđena tajna trudnoća slavne manekenke, no nitko ne zna je li 20 godina stariji milijarder otac

Elin Nordegren (Foto: Profimedia) Elin Nordegren (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Elin Nordegren (Foto: Profimedia) Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Elin Nordegren (Foto: AFP) Elin Nordegren (Foto: AFP) Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Elin Nordegren i Chris Cline (Foto: Profimedia) Tiger Woods (Foto: Profimedia) +0 Lindsey Vonn i Tiger Woods (Foto: AFP) Galerija

Radi se o 39-godišnjoj Elin Nordegren, bivšoj supruzi golfera Tigera Woodsa.

Bivša švedska manekenka najpoznatija je po braku s golferskim asom Tigerom Woodsom.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik došli u pratnji odvjetnika Ella i Charles nakon novog brakorazvodnog ročišta objavili zanimljive poruke na društvenim mrežama, čini se da se sve neće tako lako riješiti?

Radi se o 39-godišnjoj Elin Nordegren koja je Woodsa upoznala davne 2001. godine preko golfera Jespera Parnevika. Par se zaručio 2003. godine, a godinu dana kasnije bili su u braku koji je potrajao do 2010. godine i u kojem su dobili dvoje djece.

Razvod nije bio nimalo lijep, a uslijedio je nakon brojnih preljubničkih skandala nestašnog sportaša u čijem su se krevetu našle žene raznih profesija - od konobarica i hostesa do striptizeta, pornoglumica i groupie djevojaka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiger Woods (@tigerwoods) on

"Krenula sam dalje i na dobrom sam mjestu. Moja veza s Tigerom koncentrirana je na našu djecu i zajednički odgoj te nam jako dobro ide. On je divan otac", otkrila je u jednom intervjuu 2014. godine Elin, a i sam je sportaš nakon razvoda imao samo riječi hvale za svoju suprugu. "Ona je jedan od mojih najboljih prijatelja. Često se čujemo i oboje znamo da su djeca najvažnija", istaknuo je.

I dok je Tiger nakon razvoda bio povezivan te u vezama s raznim ženama, plavokosa Elin potpuno se povukla iz javnosti, a posljednjih dana o njoj se ponovno piše nakon što se počelo šuškati kako je viđena na sinovoj utakmici s povećim trudničkim trbuščićem.

A sada su u javnost isplivale i prve fotografije koje to i dokazuju, no još uvijek se ne zna tko je otac trećeg djeteta lijepe Šveđanke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiger Woods (@tigerwoods) on

Naime, Elin se godinama povezivalo s 59- godišnjim milijarderom Chrisom Clineom s kojim se počela viđati 2011. godine kada su postali susjedi. Šuškalo se kako su 2014. godine okončali vezu, no zatim su viđeni kako se ljube na jednom poznatom skijalištu 2016. godine.

Nakon što je razvod od Woodsa finaliziran, Elin je navodno dobila 100 milijuna dolara, a polovicu je iskoristila za izgradnju luksuzne vile na Floridi, 30-ak minuta od bivšeg supruga kako bi djeca bila što bliže ocu.  

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Screenshot Twitter) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Screenshot Twitter) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +2 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Ljutiti princ hladno odbio suprugu Meghan kad mu se htjela obratiti, kamera snimila neugodni događaj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene