Elin Nordegren danas ima 39 godina, a s Tigerom Woodsom tijekom braka dobila je dvoje djece.

Galerija


Devet godina nakon razvoda od golferskog asa Tigera Woodsa, Elin Nordegren čeka treće dijete.

Vezani članci Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Hrvatska verzija Kim Kardashian na profesionalnim trudničkim fotografijama izgleda bolje od originala Jordyn Woods (Foto: Instagram) Poznata preljubnica proslavila rođendan "miješanjem" oblinama na terasi

Bivši švedski model danas ima 39 godina, a s Woodsom je tijekom braka dobila dvoje djece – 11-godišnju kćer Sam i 10-godišnjeg sina Charlieja.

Plavokosa Elin sada očekuje svoje treće dijete, a otac djeteta nije poznat. Bivši model s trbuščićem je viđen na utakmici svog sina prošloga petka, a prema tvrdnjama očevidaca, trudna je nekoliko mjeseci, iako to baš nitko nije znao. Također, plavokosa ljepotica na ruci nije imala zaručnički ili vjenčani prsten.

Elin se godinama povezivalo s milijarderom Chrisom Clineom s kojim se počela viđati 2011. godine kada su postali susjedi. Šuškalo se kako su 2014. godine okončali vezu, no zatim su viđeni kako se ljube na jednom skijalištu 2016. godine. Kako su oboje samozatajni, o njihovoj se vezi nije saznalo ništa više od toga, pa se ne zna ni je li on otac djeteta.

Podsjetimo, Woods je upoznao Elin 2001. godine na jednom turniru, a upoznao ih je golfer Jesper Parnevik. 2003. godine pale su zaruke, a godinu dana kasnije i vjenčanje, i to u jednom resortu na Barbadosu.

Ipak, 2010. godine par se rastao, i to na nimalo lijep način – nakon njegovih brojnih preljubničkih skandala.

No policija je u njihovu domu na Floridi morala urgirati još 2009. godine kada je golfer razbio svoj skupocjeni automobil tijekom burne svađe sa suprugom. Bilo je to u vrijeme kada su se javile glasine o tome da ju je varao s brojnim konobaricama, striptizetama, hostesama, pornoglumicama i groupie djevojkama.

"Krenula sam dalje i na dobrom sam mjestu. Moja veza s Tigerom koncentrirana je na našu djecu i zajednički odgoj te nam jako dobro ide. On je divan otac", otkrila je u jednom intervjuu 2014. godine Elin, a i sam je sportaš nakon razvoda imao samo riječi hvale za svoju suprugu. "Ona je jedan od mojih najboljih prijatelja. Često se čujemo i oboje znamo da su djeca najvažnija", istaknuo je.

Tiger je trenutačno u sretnoj vezi s Ericom Herman.

Nekad je bila velika zvijezda i hodala s jednim od najpoznatijih glazbenika, a danas ju možda ne biste prepoznali