U Bangkoku će se 17. prosinca održati svjetski izbor Miss Universe 2018.

Galerija


Aktualna Miss Universe Hrvatske posljednjih je dana na dalekom Tajlandu.

Vezani članci Divovska zmija Divovska zmija propala kroz strop, četiri vatrogasca jedva su je uspjela iznijeti iz kuće Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo oborio rekord i ispisao povijest, nikome prije njega to nije uspjelo

U Bangkoku će se 17. prosinca održati svjetski izbor Miss Universe 2018., a sigurni smo kako će se hrvatska misica Mia Pojatina uvrstiti među 16 najljepših, iako joj svi priželjkujemo i pobjedu.

Na ovogodošnjem izboru Miss Universe sudjeluje preko devedeset ljepotica iz cijelog svijeta, a jednoj od njih će u glamuroznom finalu u kojem će nastupati trostruki dobitnik nagrade Grammy, NE-YO, aktualna Miss Universe, 22-godišnja Demi-Leigh Nel-Peters iz Južnoafričke Republike predati krunu Miss Universe.

No put do tog trenutka nije nimalo lagan: nakon preliminarnog natjecanja koje uključuje natjecanje u kupaćim kostimima, večernjim haljinama te razgovor sa članovima žirija, biti će odabrane po četiri predstavnice iz Europe, četiri iz Afrike/Azije, četiri s Američkog kontinenta i još četiri najuspješnije neovisno o kontinentu s kojeg dolaze.

Prije izbora Miu očekuju brojne obaveze na Tajlandu, no domaća ljepotica pronalazi i vremena za uživanje. Po onome što smo imali priliku vidjeti na njezinom Instagramu, atraktivna brineta uživa na poznatim tajlandskim plažama, ispija kokosovo mlijeko, no zna se odmoriti i na bazenu.

Mia je tako još jednom pokazala besprijekornu liniju, a mi joj još jednom želimo puno sreće! 

34 godine mlađa supruga 69-godišnjeg glumca ponosno pokazala trudnički trbuščić

Opaka odvjetnica, supruga i majka: Amal Clooney napokon pokazala blizance