''Došlo je vrijeme...''

Naša bivša misica povlači se iz svijeta mode nakon zavidne inozemne karijere, objasnila je razlog svog poteza

Barbara Ljiljak u Zagrebu (Foto: PR) Barbara Ljiljak u Zagrebu (Foto: PR) PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Ljiljak u Zagrebu (Foto: PR) Iva Jerković i Barbara Ljiljak (Foto: Instagram) +0 Barbara Ljiljak Galerija

Barbara Ljiljak 2015. godine okrunjena je titulom Miss Universe Hrvatske, a nakon toga je izgradila uspješnu manekensku karijeru.

Manekenka i bivša Miss Universe Hrvatske, 31-godišnja Barbara Ljiljak povlači se iz modnog svijeta nakon uspješnih devet godina karijere.

Pogledaj i ovo showbuzz Opravdala titulu misice Lijepa Splićanka koju uspoređuju s Monicom Bellucci plijenila je poglede na plaži u Dubaiju

"Došlo je vrijeme za obiteljski život", otkrila je za časopis Gloria, a priznala je i da ima novog dečka.

"Istina je da sam zaljubljena. Skupa smo pola godine i planiramo zajedničku budućnost", kazala je i najavila da će uskoro otkriti više detalja o svojem ljubavnom životu, uključujući i ime muškarca koji ju je osvojio.

Barbara je titulom Miss Universe Hrvatske okrunjena 2015. godine, a na natjecanje se prijavila na nagovor prijatelja nakon što je 2012. pobijedila na izboru za Miss Dalmacije. Hrvatsku je trebala predstavljati na svjetskom izboru za Miss Universe u Las Vegasu, na koji ipak nije otišla jer je uoči puta slomila ruku. Organizatori su tada brzo kontaktirali s njezinom prvom pratiljom Almom Fabulić, koja također nije uspjela otići na natjecanje jer je u to vrijeme radila u Aziji, pa je u Las Vegas otputovala druga pratilja s izbora za Miss Universe Hrvatske Mirta Kuštan.

Iste godine kada je postala misica, Ljiljak je sudjelovala i na manifestaciji Dani Dioklecijana u rodnom Splitu, gdje je utjelovila caricu Prisku.

Splićanki su natjecanja ljepote otvorila i vrata u svijet manekenstva, a uspjela je ostvariti karijeru i izvan granica Lijepe Naše. Nosila je revije na Tjednu mode u Milanu, bila je model za satove Hugo Boss, a prije tri godine u Monaku je snimila i kampanju za luksuzni francuski nakit Mesikka.

"To je bio vrhunac moje karijere. Po mene je došao privatni avion, a predstavljanje je bilo tijekom filmskog festivala u Cannesu", prisjetila se Barbara u intervjuu za Gloriju.

Svoj posljednji modni angažman odradila je prošle godine kada je snimila naslovnicu srpskog izdanja poznatog modnog časopisa Harper's Bazaar.

Lijepa Splićanka nije oduvijek bila ovako tajnovita oko svojeg ljubavnog života. Barbara je nekoć punila novinske stupce zbog svoje veze s poduzetnikom Filipom Romićem, s kojim je bila osam godina i za kojega se zaručila, no nikad nisu stali pred oltar. Par je u listopadu 2019. godine raskinuo zaruke jer su shvatili kako nisu jedno za drugo te kako njihova veza nema budućnosti. Nakon toga Barbara se posvetila poslu te je završila i Talijansku školu mode i dizajna Callegari u Splitu.

Jedna od najboljih prijateljica joj je bivša manekenka i poduzetnica Iva Jerković, s kojom često objavljuje fotografija na svojem Instagramu, gdje je prati više od 16 i pol tisuća ljudi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene