pohvalama nema kraja!

Iva Jerković se sredila za druženje s bivšom misicom pa zajedničkom fotkom zadivila mnoge: "Najljepše Hrvatice!"

Iva Jerković Iva Jerković Matea Smolčić Senčar 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković +0 Iva Jerković i Barbara Ljiljak (Foto: Instagram) Galerija

Iva Jerković je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s bivšom Miss Universe Hrvatske Barbarom Ljiljak, dobile su brojne komplimente.

Bivša manekenka Iva Jerković godinama slovi za jednu od najljepših Hrvatica, što potvrđuju i komplimenti kojime je pratitelji obasipaju ispod svake njene objave na Instagramu.

Pogledaj i ovo Iva Jerković, glumica je li moguće oprostiti nevjeru? Krize, preljubi i tajne uspješnog braka: Naše glumačke zvijezde odgovarale su na vruća pitanja!

Ništa drugačije nije bilo ni s posljednjom fotografijom koju je objavila na društvenoj mreži, a u pomoć joj je ovog puta priskočila još jedna domaća ljepotica.

"Nas dvije", napisala je Iva pored fotke na kojoj skockana pozira sa Splićankom Barbarom Ljiljak koja se 2015. godine okrunila titulom Miss Universe Hrvatske.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Jerković (@ivajerkovic)

"Predivne", "Wow", "Ljepotice", "Savršeni duo", "Najljepše Hrvatice!", neki su od brojnih komplimenata koje su dobile ispod fotke. Reagirale su i Nina Barić te Iva Šarić koje su im u komentarima zalijepile srca.

Inače, Iva je nedavno ponovno zaplivala u manekenskim vodama i snimila je prvu kampanju nakon rođenja kćerkice Rine Ami.

Jerković je prvi put postala mama u 38. godini, a rodila je u veljači 2020. Otac djevojčice je poduzetnik Josip Antić, s kojim je vezu Iva godinama skrivala, a prvi je put o njoj progovorila kada se doznalo da je trudna.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) +0 Britney Spears (Foto: Profimedia) Celebrity Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene