Kris Humphries (Foto: Getty Images)
Kris Humphries (Foto: Getty Images)

Bivša NBA zvijezda Kris Humphries uhvaćena je u društvu zanosne crnke koja izrazito fizički liči na njegovu bivšu suprugu Kim Kardashian


Kris Humphries prije svega nekoliko godina bio je dio najslavnije obitelji u svijetu showbiza. Naime, ova NBA zvijezda i Kim Kardashian u braku su proveli 72 dana. 

Vezani članci Amber Rose i Kanye West (Foto: AFP) Starleta koju je bivši dečko brutalno uvrijedio 2015. godine, ponovno pozirala potpuno gola Kate Upton (Foto: Profimedia) Bebe milijunaši: Ovo su najpoznatiji holivudski klinci rođeni u 2018. godini i koje će svijet tek upoznati

Romantična bajka vrlo je brzo završila, a zanimljivo je to da je njihov razvod trajao dulje nego sam brak i to čak 536 dana.

Ubrzo nakon razvoda Kim je vrlo brzo našla utjehu u zagrljaju repera Kanyea Westa, a Kris se odlučio za solo život te se povukao iz javnosti.

No sudeći prema fotografijama snimljenim na popularnom glazbenom festivalu Choachella u Palm Springsu, Kris još nije prebolio svoju bivšu.

Naime, uhvaćen je u pratnji zanosne crnke koja izrazito fizički liči na Kim Kardashian. Crna duga kosa, bujni atributi i minimum odjeće stvarno itekako podsjećaju na njegovu bivšu dragu.

Kris Humphries (Foto: Getty Images)
Kris Humphries (Foto: Getty Images)