Kris Humphries (Foto: Getty Images)
Kris Humphries (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Bivša NBA zvijezda Kris Humphries uhvaćena je u društvu zanosne crnke koja izrazito fizički liči na njegovu bivšu suprugu Kim Kardashian


Kris Humphries prije svega nekoliko godina bio je dio najslavnije obitelji u svijetu showbiza. Naime, ova NBA zvijezda i Kim Kardashian u braku su proveli 72 dana. 

Vezani članci Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Vrebao ju je godinama, a nakon što je okončala brak od 72 dana više ju nije htio samo čekati Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Dok je ona godinama ljubovala s drugima te se udala za krivog, on ju je čekao, a 2012. napokon osvojio

Romantična bajka vrlo je brzo završila, a zanimljivo je to da je njihov razvod trajao dulje nego sam brak i to čak 536 dana.

Ubrzo nakon razvoda Kim je vrlo brzo našla utjehu u zagrljaju repera Kanyea Westa, a Kris se odlučio za solo život te se povukao iz javnosti.

No sudeći prema fotografijama snimljenim na popularnom glazbenom festivalu Choachella u Palm Springsu, Kris još nije prebolio svoju bivšu.

Naime, uhvaćen je u pratnji zanosne crnke koja izrazito fizički liči na Kim Kardashian. Crna duga kosa, bujni atributi i minimum odjeće stvarno itekako podsjećaju na njegovu bivšu dragu.

Kris Humphries (Foto: Getty Images)
Kris Humphries (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images