Billy Zane snimljen je u neprepoznatljivom izdanju na plaži u Malibuu dok se družio s Owenom Wilsonom.

Galerija


Karijeru holivudskog glumca Billyja Zanea obilježila je uloga tajkuna Caledona Hockleyja u filmskom klasiku "Titanic", i pamte ga kao glavnog negativca.

Vezani članci Scena iz filma Titanic Ovo su stvarne priče likova koje smo gledali u filmu "Titanic", a otkriveno je i koje su se scene zbilja dogodile Koncert na balkonu Prekrasne snimke iz Barcelone: Počeo svirati pjesmu na balkonu pa mu se pridružio glazbenik iz susjedne zgrade

Te 1997. godine dobio je ulogu pokvarenog tajkuna kojemu je glavni cilj bio oženiti Rose, koju je utjelovila bila Kate Winslet, a čije je srce u filmu osvojio siromašni Jack iliti Leonardo DiCaprio. Iako je nakon toga snimio niz filmova ni s jednim nije ostvario takav uspjeh kao s Titanicom.

''Svakom glumcu san je da bude dio tako divnog filma, bio je to blagoslov, ali u isto vrijeme, poznato je da u Hollywoodu rijetko tko riskira. Svi idu na sigurno jer je u pitanju velik novac. Stoga, kada dođete na audiciju, znate kakav tip glumca producent traži. Ja sam od tada postao sinonim za zločestog dečka, negativca. Takva situacija na kraju vas natjera da postanete inovativniji, snimate nezavisne, ali i vlastite filmove'', izjavio je danas 54-godišnji Zane jednom prilikom.

Dani stare slave daleko su iza Billyja, a godine su donijele i potpuno promjenu imidža. Naime, Billy je nekada plijenio pažnju žena svojim markantnim izgledom i zavodničkim pogledom, gustom tamnom kosom, međutim od toga je danas malo toga ostalo i zapravo si više ne nalikuje. U to nas lako mogu uvjeriti njegove najnovije fotografije snimljene na plaži u Malibuu, gdje se pojavio s povećim trbuhom i sasvim ćelavom glavom.

Čini se kako na plažu nije bio ponio ručnik i kupaće gaćice, no to ga nije spriječilo da uskoči u ocean i potraži osvježenje, dok su mu društvo pravili Owen Wilson i njegova djevojka Caroline Lindqvist. 

Što se Billyjeva ljubavnog života tiče, bio je u braku s Lisom Collins od 1989. do 1995. godine, a bio je zaručen i s glumicom Leonorom Varelom. Zaprosio je i kolegicu Kelly Brook, ali s njom se razišao 2008. godine. Nakon nje je bio u vezi s hrvatskim modelom Jasminom Hdaghom, no veza nije dugo potrajala. Poslije svih nesretnih ljubavi glumac je upoznao Candice Neil, s kojom je dobio dvije kćeri i s kojom je trenutačno zaručen.

Nitko ne može vjerovati da ova divna žena ima 56 godina i da nikad nije bila na dijeti, ali ona ima svoj recept za ovakav izgled