Vrijeme leti

Kako 22 godine kasnije izgleda glumac Billy Zane, omiljeni negativac iz filma ''Titanic''?

Billy Zane (Foto: Profimedia) Billy Zane (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Billy Zane (Foto: Instagram) Billy Zane (Foto: Instagram) Billy Zane (Foto: Profimedia) Billy Zane (Foto: Getty Images) Billy Zane (Foto: Getty Images) Billy Zane (Foto: Getty Images) Kelly Brook i Billy Zane (Foto: AFP) +0 Kelly Brook i Billy Zane (Foto: AFP) Galerija

Billy Zane u filmu ''Titanic'' utjelovio je lik Caledona Hockleya, pokvarenog tajkuna koji je svim silama želio oženiti djevojku Rose iako ga ona nije voljela.

''Titanic'' je film koji i 22 godine kasnije raznježi svaki put kada se ponovno prikazuje na televiziji, a svaki detalj ili podsjetnik na njega uvijek izaziva zanimanje publike.

Pogledaj i ovo showbuzz Billy Zane priznao 'Uloga u 'Titanicu' mi je bila i blagoslov i prokletstvo'

Od glumačke postave Leonardo Dicaprio i Kate Winslet i dalje su zapaženi u medijima i na filmskom platnu, no glumac Billy Zane, omiljeni negativac iz spomenutog filma, baš i ne.

Naime, Billy je te 1997. u ''Titanicu'' utjelovio Caledona Hockleya, pokvarenog tajkuna koji je svim silama želio oženiti djevojku Rose iako ga ona nije voljela. Tom ulogom stekao je svjetsku slavu, no nažalost isti, a ni sličan uspjeh ni s jednom ulogom kasnije nije uspio ponoviti iako je i dalje prisutan u filmskoj industriji.

Billy često zna reći da mu je uloga u Titanicu u isto vrijeme bila i blagoslov i prokletsvo.

''Svakome glumcu san je da bude dio tako divnog filma, bio je to blagoslov, ali u isto vrijeme, poznato je da u Hollywoodu rijetko tko riskira. Svi idu na siguro jer je u pitanju velik novac. Stoga, kada dođete na audiciju, znate kakav tip glumca producent traži. Ja sam od tada postao sinonim za zločestog dečka, negativca. Takva situacija na kraju vas natjera da postanete inovativniji, snimate nezavisne, ali i vlastite filmove'', objasnio je Zane jednom prilikom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

From the fine and twisted folks who brought you #peekyblinders and #blackmirror strap in for @curfewseries High octane hi-jinx ensue along this illegal race in the very near future, which you can enjoy now @spectrumcablenetwork or is this just another Sunday drive?...

A post shared by Billy Zane (@billyzane) on

Što se tiče privatnog života, Zane je bio u braku s Lisom Collins od 1989. do 1995. godine, a bio je zaručen i za glumicu Leonor Varelu. Zaprosio je i Kelly Brook, ali razišli su se 2008. godine. Iako su vezu pokušali obnoviti, nisu u tome uspjeli. Poslije nje, Zane je bio u vezi s hrvatskim modelom Jasminom Hdaghom, no i to je završilo iste godine kad su vezu započeli – 2010. godine. Poslije svih nesretnih ljubavi glumac je upoznao Candice Neil, s kojom je dobio dvije kćeri i s kojom je trenutačno zaručen.

Billy je u veljači ove godine proslavio 53. rođendan, ali i dalje odlično izgleda pa se čini kako mu godine ništa ne mogu. Aktivan je na društvenim mrežama, a prošle se godine i susreo s kolegama iz filma.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik Livaković, Helena Matić (Foto: Instagram) Helena Matić (Foto: Instagram) Helena Matić (Foto: Instagram) Dominik Livaković i Helena Matić (Foto: Instagram) +2 Helena Matić (Foto: Instagram) Celebrity Dinamovac koji privatni život skriva od javnosti pohvalio se kako uživa s hrvatskom Meghan Markle

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene