vijest šokirala javnost

Rođak poznate pjevačice pronađen mrtav: Policija u potjeri za ubojicom, a njegova supruga upozorava i moli pomoć

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyoncein rođak Martell DeRouen ubijen je u svom stanu u San Antoniju, a policiju je zvala žena nakon što se danima nije čula s njim.

34-godišnji reper Martell DeRouen pronađen je mrtav u svom stanu u teksaškom gradu San Antoniju. 

Pogledaj i ovo Beyonce (Foto: Instagram) još od djetinjstva Beyonce prvi put javno progovorila o bolesti s kojom bitku bije već godinama

Kako piše Daily Mail, riječ je o rođaku od pjevačice Beyonce koji je preminuo od posljedica ranjavanja pištoljem. Martella, koji je nastupao pod scenskim imenom Kardone, je u utorak pronašla policija koja je došla na poziv žene koja je rekla da se nije čula s njime danima. 

Reperovi prijatelji i obitelj traže pravdu dok policija traga za osumnjičenom 21-godišnjom Sashom Skare. Skare je u travnju objavila album koji je producirao DeRouen, a ovo je drugo kazneno djelo s pištoljem koje se veže uz nju.

Glazbenica je na uvjetnoj kazni od siječnja 2020. nakon što je bila proglašena krivom za napad smrtonosnim oružjem. Naime, u studenom 2019. je ubijen njezin dečko Andrew Bass (21) nakon što je s njime bila u stanu kod muškarca koji im je trebao prodati marihuanu. Došlo je do pucnjave, a policija je ustanovila da je prodaju dogovorila Skare jer je htjela pokrasti dilera. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lamkardone

Martellova supruga Joia da ona i obitelj ne mogu shvatiti ovaj čin. "Ne postoji način da ga zamijenimo, no molimo vas da nam pomognete pronaći Skare. Opasna je i vjerujem da će opet ubiti. Ako je vidite, molim vas, pozovite policiju", rekla je Joia. 

Košarkaš Trey Davis također je molio pomoć u potrazi. "Tvoji su dani odbrojani i želim samo sve najgore za tebe", napisao je na Instagramu i istaknuo je da je Martell bio dobra osoba. 

Policija još ne zna koji je mogao biti motiv ubojstva. 

Inače, DeRouen je bio poznat u Teksasu kao Beyoncein rođak, a u posljednjih nekoliko godina je promijenio svoj glazbeni smjer. Nije htio govoriti da mu je poznata pjevačica u rodu da ne bi netko mislio da gradi karijeru na tome i želio je izaći iz njene sjene. 

Kako piše Daily Mail, Beyonce i Martell su povezani sa strane njezine majke, odnosno njezine bake Agnez Dereon. Pjevačica i njezina majka Tina su u njenu čast nazvale liniju odjeće "House od Dereon". 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene