preslatki su

Beyonce oduševila obožavatelje dosad neviđenim snimkama i fotografijama već trogodišnjih blizanaca

Blue Ivy (Foto: Getty Images) Blue Ivy (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Blue Ivy (Foto: Getty Images) +0 Blue Ivy (Foto: Getty Images) Galerija

Beyonce ja na Instagramu objavila video kojim se prisjetila 2020. godine i u kojem je pokazala svoju i Jay Z-jevu djecu, osmogodišnju Blue Ivy i trogodišnje blizance Rumi i Sira.

Pop diva Beyonce (39) na Instagramu je objavila video najznačajnijih trenutaka iz minule godine u kojem je pokazala dosad neviđene fotke i snimke svoje djece koje ima s reperom Jay Z-jem (51).

Pogledaj i ovo Jay Z s kćerima Blue Ivy i Rumi sportski spektakl! Pogledajte koliko je narasla mlađa kći Beyonce i Jay Z-ja, glazbenik na događaju godine u društvu svojih mezimica pokazao nježnu očinsku stranu!

"Sretna nova godina! 2020. nas je podijelila i ujedinila. Mnogi nisu mogli vidjeti svoje voljene i doživjeli smo previše gubitaka, no ujedinjeni smo u ljudskosti", napisala je u opisu objave u kojoj je pratiteljima poželjela sretniju i bolju 2021. godinu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Njezine obožavatelje posebno su oduševile snimke trogodišnjih blizanaca Sira i Rumi koje rijetko pokazuje u javnosti, zadni put smo ih imali priliku vidjeti kada je slavni par s djecom ljetovao u Hrvatskoj

U jednom dijelu videa, malena Rumi preslatko pleše uz maminu pjesmu "Savage Remix", a Beyonce je podijelila i fotke na kojima blizanci poziraju kao modeli za kolekciju njezinog brenda Ivy Park u suradnji s Adidasom.

Fanovi pjevačice složili su se kako blizanci, ali i osmogodišnja Blue Ivy u videu izgledaju puno odraslije nego zadnji put kada su ih vidjeli, a mnogi su je zamolili i da češće dijeli snimke i fotografije svoje djece.

Podsjetimo, Beyonce i Jay Z zaljubili su se 2002. godine kada su surađivali na pjesmi "Bonnie & Clyde", a vjenčali su se u tajnosti 2008. godine.

Na dodjeli MTV Video Music Awardsa 2011. godine Beyonce je otkrila da je trudna s njihovim prvim djetetom, kćerkicom koju su nazvali Blue Ivy, a posvetili su joj i pjesmu "Glory".

Javnost je tada saznala i da je Beyonce pretrpjela spontani pobačaj netom prije no što je ostala trudna s Blue Ivy te da taj period svog života smatra najmračnijim.

Šest godina kasnije, par je dočekao još dvoje djece, blizance Rumi i Sira.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene