Beyonce je za premijeru filma ''Kralj lavova'' u Londonu odjenula poprilično izazovnu haljinu, a ni njezin suprug Jay Z nije prošao nezapaženo.

Galerija


Na europskoj premijeri filma ''Kralj lavova'' u Londonu svu pažnju ukrali su Beyonce i Jay Z iako su se tamo pojavili i princ Harry te njegova supruga Meghan Markle.

Vezani članci Beyonce Najmoćniji zvjezdani par kraj ljeta provodi na jahti u društvu novog prijatelja multi-milijardera Jessica Biel, Justin Timberlake Bizarni predbračni ugovori zvijezda: Obvezan seks, novčana nagrada za svaki porod i drugi prohtjevi

Naime, Beyonce se ovaj put odlučila za jednu od odvažnijih haljina u svojoj karijeri. Haljina je imala visoki prorez i bila je poprilično dekoltirana, pa je djelovala kao da više otkriva nego sakriva. Dok je šetala u poprilično razotkrivajućoj odjevnoj kombinaciji, za ruku ju je čvrsto držao njezin suprug, koji je pak pažnju plijenio neobičnom frizurom. 

Jedan od najmoćnijih parova u šoubiznisu potrudio se da sve oči budu uprte u njih, a u tome su i uspjeli, posebice zbog proreza do struka Beyonceine haljine zbog kojeg se činilo da pjevačica ispod haljine ne nosi donje rublje. 

Beyonce je plijenila pažnju i tijekom pozdravljanja s Meghan, s kojom se srdačno zagrlila, no pritom su njezine obline umalo poispadale iz oskudne haljine, o čemu su se raspisali strani mediji.

Dok je grlila Meghan Markle, Beyonce umalo poispadale raskošne obline iz izazovne haljine