Najmoćniji slavni par

Muž je ponosno hodao pored nje dok je prorez do struka otkrivao da diva ispod haljine ne nosi baš ništa?

Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) +0 Beyonce (Foto: Getty Images) Galerija

Beyonce je za premijeru filma ''Kralj lavova'' u Londonu odjenula poprilično izazovnu haljinu, a ni njezin suprug Jay Z nije prošao nezapaženo.

Na europskoj premijeri filma ''Kralj lavova'' u Londonu svu pažnju ukrali su Beyonce i Jay Z iako su se tamo pojavili i princ Harry te njegova supruga Meghan Markle.

Pogledaj i ovo Beyonce Često nosi perike Beyonce pokazala kako izgleda njena prirodna kosa, video koji je objavila u kratkom roku pregledan je više od dva milijuna puta!

Naime, Beyonce se ovaj put odlučila za jednu od odvažnijih haljina u svojoj karijeri. Haljina je imala visoki prorez i bila je poprilično dekoltirana, pa je djelovala kao da više otkriva nego sakriva. Dok je šetala u poprilično razotkrivajućoj odjevnoj kombinaciji, za ruku ju je čvrsto držao njezin suprug, koji je pak pažnju plijenio neobičnom frizurom. 

Jedan od najmoćnijih parova u šoubiznisu potrudio se da sve oči budu uprte u njih, a u tome su i uspjeli, posebice zbog proreza do struka Beyonceine haljine zbog kojeg se činilo da pjevačica ispod haljine ne nosi donje rublje. 

Beyonce je plijenila pažnju i tijekom pozdravljanja s Meghan, s kojom se srdačno zagrlila, no pritom su njezine obline umalo poispadale iz oskudne haljine, o čemu su se raspisali strani mediji.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) +6 Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Dok je grlila Meghan Markle, Beyonce umalo poispadale raskošne obline iz izazovne haljine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene