wow!

Zaista ne čudi što je sve stalo kada se pojavila, teško ju je bilo gledati u oči zbog ovakvog seksi izdanja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce je u pratnji supruga Jay-Z-ja ovoga tjedna bila na premijeri njegova filma u Londonu, no još uvijek svi pričaju samo o haljini koju je odabrala.

Beyonce i Jay-Z ovoga su se tjedna pojavili na premijeri Netflixovog filma "The Harder They Fall" u Londonu, a slavna pjevačica umalo je u drugi plan bacila čitavi događaj. 40-godišnja Beyonce na premijeru filma koji je producirao njezin suprug pojavila se u pripijenoj crnoj haljini bez naramenica, a u njezin bujni dekolte svi su besramno buljili.

Pogledaj i ovo Beyonce (Foto: Instagram) još od djetinjstva Beyonce prvi put javno progovorila o bolesti s kojom bitku bije već godinama

Kratko se pojavila pred fotografima te je, kao i Jay-Z, izbjegavala novinare, no sve detalje je kasnije podijelila na svom Instagramu. Na fotografije je dobila čak pet milijuna lajkova, a stotine obožavatelja komentirali su joj da je prava kraljica. Osim upečatljive glamurozne haljine na sebi nije imala previše nakita, a pazila je i da se njezina haljina podudara s kombinacijom koju je za svoju veliku večer odabrao Jay-Z.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Beyonce i Jay-Z posljednjih mjeseci izgleda bježe od medija, a svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti. Unatoč svemu, i dalje su najmoćniji par glazbene industrije, a zaljubili su se 2002. godine.

Vjenčali su se u tajnosti 2008., a na dodjeli MTV Video Music Awardsa 2011. godine Beyonce je otkrila da je trudna s njihovim prvim djetetom, kćerkicom koju su nazvali Blue Ivy, a posvetili su joj i pjesmu "Glory".

Javnost je tada saznala i da je Beyonce pretrpjela spontani pobačaj netom prije no što je ostala trudna s Blue Ivy te da taj period svog života smatra najmračnijim. Šest godina kasnije, par je dočekao još dvoje djece, blizance Rumi i Sira.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo - 2 Petar Grašo Petar Grašo i Tonči Huljić +1 Petar Grašo - 6 Celebrity Nakon Tončija Huljića, i otac Petra Graše komentirao je novu ljubav svojeg sina: ''Samo ću reći...''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 6 Petar Grašo - 4 Petar Grašo Petar Grašo +5 Petar Grašo Celebrity Zna se gdje će se Grašo pojaviti prvi put nakon vijesti o vezi s Hanom Huljić, a sprema se ispričati i neke zanimljive detalje o sebi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene