Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavna diva nije samo glazbena genijalka, ona je i modna ikona.


Talentirana i svestrana Beyonce pobrinula se da svi pričaju o njezinom nastupu na MTV VMA nagradama. Njezina kćerkica Blue Ivy osvojila je srca diljem svijeta, a zajedno s Jay Z-eom ušutkala je sve navode o rastavi.

Trenuci koji su obilježili dodjelu MTV Video Music Awardsa

Vezani članci Slika nije dostupna Procurio VIDEO iz mladosti - Slavna diva u skroz drugom svjetlu Slika nije dostupna Sve su žene lijepe, svaka nešto ima - ali ONA je primjer svima!

Sada ju je i bivša urednica francuskog Voguea Carine Roitfeld stavila na naslovnicu svog magazina. 'Vladarica pop scene u modnom svijetu. U njezinoj prvoj suradnji s Carine, Beyonce je pokazala svoju svestranost, različita raspoloženja i karakteristike', stoji u opisu novom izdanja CR Fashion Book-a. 

Beyonce je tako uz različite stylinge otkrila i neka osobna mišljenja o sebi, ali i o svojoj kćerkici.

'Zovu me pjevačicom, no ja sam tu da se transformiram, upijem tugu i anksioznost i gubitak onih koji me slušaju stavljam u pjesme. Moja kćer je moja najveća inspiracija. Postoji nešto mnogo veće od nas samih', kaže Beyonce koja je postavila nove trendove u glazbenoj industriji i svojih petim vizualnim albumom visoko podigla ljestvicu.

 

'Utopija me nikada nije zanimala previše, uvijek volim malo pomaknuti stvari. Na neki način kaos nam pomaže da bolje vidimo. No za svoju kćer sanjam dan kada ćemo svi govoriti ono što i mislimo', kaže Beyonce kroz pjesmu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook