Ples postao hit

VIDEO Trenuci koji su obilježili večer: Malena slatkica oduzela show!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovo su neki od najboljih trenutaka koji su obilježili dodjelu MTV nagrada - naravno, nije prošlo bez gafova!

Dodjela MTV Video Music Awardsa održala se sinoć u Los Angelesu, a sve je bilo u znaku glazbe. Od rock izvedbi pa sve do impresivnih plesnih pokreta, bilo je tu puno trenutaka koje će zvijezde, ali i njihovi obožavatelji zasigurno dugo pamtiti.

Pogledaj i ovo showbuzz Pljesak MTV-a O ovome se priča: Ljepotica koja je uspjela izvesti ono čega se svi boje

Dobitnici ovogodišnjih MTV VMA nagrada su...

Donosimo vam pregled nekih najznačajnijih trenutaka ove glazbene večeri.

Brojni obožavatelji još se uvijek oporavljaju od šoka nakon što su vidjeli glazbenu divu Beyonce u njezinom punom sjaju. Slavna pjevačica ponovno je prisutne ostavila bez daha svojom zamamnom pojavom, a primila je i prestižnu Video Vanguard nagradu. No, svi su se 'rastopili' kad su vidjeli malenu Blue Ivy kako pleše na mamine popularne hitove.

Nicki Minaj svim se silama trudila privući pozornost, a to joj je na kraju i uspjelo. No, ne na način na koji je to priželjkivala. Tijekom njezinog performansa, Nicki je imala problema s presvlačenjem kostima te je jedva zadržala haljinu na sebi.

Pjevačica Taylor Swift nije izdržala, a da ne zapleše tijekom nastupa brojnih zvijezda. Tako se opustila i zaplesala na pjesmu 'Black Widow' Iggy Azalee i Rite Ore.

Organizatori dodjele MTV nagrada nisu mogli ignorirati tragični gubitak velikog glumca Robina Williamsa pa su prije bloka reklama pustili video u kojem su se prisjetili njegovih najznačajnijih uloga.

Nina Dobrev i Trey Songz potrudili su se oko predstavljanja nagrade, no pjevačica je imala mali 'gaf'. Naime, ona je The Black Keys preimenovala u 'The Black Eyes'. Izgleda da je voditeljski posao teži nego što smo to mogli zamisliti...

Ove godine najbolji govor nije održala slavna osoba, već misteriozni pratioc pjevačice Miley Cyrus. Mladić po imenu Jesse pojavio se na pozornici i progovorio o problemu mladih beskućnika u Los Angelesu, ali i cijeloj Americi. 'Živio sam u skloništima po cijelom gradu', rekao je publici i dodao kako je čak čistio hotelske sobe kako bi preživio.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene