vrijeme za njih

Beyonce i Jay-Z poslali djecu u razgledavanje ljepota Hrvatske, pa uživali sami na jahti, a uhvaćeni su u i trenucima nježnosti!

Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Sanjin Strukić/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 1 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 5 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 3 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 4 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 9 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 6 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 2 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 11 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj +17 Jay-Z i Beyonce - 1 Galerija

Beyonce i Jay-Z snimljeni su na superluksuznoj jahti Faith usidrenoj kraj Korčule gdje su uživali u vremenu za sebe dok su im djeca bila na izletu s dadiljama i tjelohraniteljem.

Jedan od najmoćnijih parova iz svijeta showbusinessa, Beyonce i Jay-Z, četvrti put su za odmor odabrali Hrvatsku gdje uživaju već nekoliko dana.

Pogledaj i ovo Beyonce na udaru kiritka Beyonce na koncertu odala počast Tini Turner, no bijesni fanovi uvjereni su da je u pjesmi ismijala njezino zlostavljanje!

Glazbena diva i reper obilaze našu obalu na superluksuznoj jahti Faith s kojom su se sada usidrili između Malog i Velikog Pržnjaka kraj Korčule.

Tamo su snimljeni dok su uživali u piću na palubi, a fotografi su ih uhvatili i u trenucima nježnosti. Za to su vrijeme njihova djeca, kći Blue Ivi i blizanci Rumi i Sir, razgledavali ljepote Hrvatske s dadiljama i tjelohraniteljem Juliusom de Boerom.

Iako je poznata po provokativnim odjevnim kombinacijama, Beyonce se odlučila za široku ljetnu haljinu kojom je prekrila svoje zanosne obline.

Par je ranije snimljen i u blizini Cavtata, a tada se Beyonce sunčala na palubi, dok je Jay-Z mobitelom snimao krajolik, koji ga je očigledno očarao.

O njihovom posjetu Hrvatskoj raspisali su se i svjetski mediji, poput Daily Maila, čime su napravili i sjajnu reklamu za našu zemlju.

Svima je posebno zapela za oko jahta vrijedna gotovo 200 milijuna dolara, čiji najam stoji milijun i pol dolara, a vlasnik joj je Lawrence Stroll, suvlasnik Aston Martina u Formuli 1. Na njoj se nalazi bazen, beach klub, teretana, soba za masažu, ima sedam kabina, a napravljena je prije četiri godine. Broji i 31 član posade, a može primiti 12 gostiju.

Koliko slavni par voli našu zemlju svjedoči činjenica da su Hrvatsku posjetili 2009., 2011. i 2020. godine, a Beyonce je zadnji put kod nas proslavila i 39. rođendan.2

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) +12 Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Celebrity Raskošni dekolte obuzdale joj samo tanke trakice, čini se da joj razvod od nevjernog muža ne pada teško

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene