kako je narasla!

Vjerovali ili ne, Beyonceina kćer ima već deset godina, objavljena jedna od njezinih rijetkih fotki

Blue Ivy (Foto: Getty Images) Blue Ivy (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Blue Ivy (Foto: Getty Images) Blue Ivy (Foto: Getty Images) Blue Ivy (Foto: Getty Images) Blue Ivy (Foto: Getty Images) Blue Ivy (Foto: Getty Images) Blue Ivy (Foto: Instagram) Beyonce (Foto: Instagram) Beyonce (Foto: Instagram) +0 Beyonce (Foto: Instagram) Galerija

Blue Ivy Carter je prije nekoliko dana proslavila deseti rođendan, a svi ističu kako neodoljivo nalikuje svojoj slavnoj majci.

Najstarija kći pjevačice Beyonce i repera Jay-Z-ja u petak je proslavila 10. rođendan,a zbog fotografije koju je objavila njezina baka Tina Knowles (68) mnogi komentiraju kako je djevojčica slika i prilika svoje slavne majke.

Pogledaj i ovo Nova kuća Beyonce i Jay-Z-ja - 4 Spektakl! Poznati moćni par kupio kuću za 200 milijuna dolara, evo što sve ima najskuplja kuća ikada prodana u Kaliforniji!

"Moja predivna, talentirana i prepametna unuka Blue Ivy navršila je desetu godinu danas. Bože, čini mi se kao da si jučer stigla na ovaj svijet. Blue je moja blizanka po horoskopu. Molila sam se da se rodi na moj rođendan, ali ona je napravila i to onako kako sve radi - kada ona bude spremna te je stigla tri dana kasnije. Blue mi daje najbolje savjete poput odrasle osobe i jedna je od rijetkih osoba koja sve može napraviti kako treba", napisala je Tina između ostalog na Instagramu uz fotografiju sa svojom unukom.

Osim što sliči na nju, Blue Ivy očito njeguje i sličan stil kao njezina majka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson)

Blue Ivy je inače na listi najbogtije djece na svijetu, a prema posljednjim podacima "teška" je čak milijardu dolara. Nedavno je osvojila i MTV VMA nagradu za najbolji glas u dječjoj audioknjizi te je postala najmlađa dobitnica te nagrade u povijesti.

Otkako se rodila je pod svjetlima reflektora, a s majkom Beyonce je u nekoliko navrata snimala za reklame te se ne boji pažnje medija.

Podsjetimo, Beyonce i Jay Z zaljubili su se 2002. godine kada su surađivali na pjesmi "Bonnie & Clyde", a vjenčali su se u tajnosti 2008. godine.

Na dodjeli MTV Video Music Awardsa 2011. godine Beyonce je otkrila da je trudna s njihovim prvim djetetom, kćerkicom koju su nazvali Blue Ivy, a posvetili su joj i pjesmu "Glory".

Javnost je tada saznala i da je Beyonce pretrpjela spontani pobačaj netom prije no što je ostala trudna s Blue Ivy te da taj period svog života smatra najmračnijim.

Šest godina kasnije, par je dočekao još dvoje djece, blizance Rumi i Sira.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić - 2 Nina Badrić +0 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić izazvala ljubomoru kod mnogih vatrenom haljinom s hrabrim prorezima, malo je reći da je sve bacila u trans

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene