Bernie zna

Mnogi mu zavide no kaže: 'Bogatstvo ne može kupiti sreću'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako mu mnogi zavide, Bernie Ecclestone priznao je kao unatoč bogatstvu ne zna što je to sreća.

82-godišnji Bernie Ecclestone jedan je od najbogatijih ljudi na svijetu. Vlasnik Formule 1 ima bogatstvo koje se procjenjuje na 3 milijarde funti, no tvrdi kako mu slava i bogatstvo nisu mogli kupiti sreću, piše The Times.

Pogledaj i ovo Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto Profimedia) Oslanjao se na suprugu Milijarder se prošetao s 45 godina mlađom ženom, mnogima je u oko upao problem s kojim se mučio

>> Bogati Ecclestoni krenuli na odmor - Pogledajte u kakvom luksuzu uživaju!

'Nisam siguran što je to sreća. Što ona znači? Doživio bih zadovoljstvo kada bih nešto isplanirao i to ostvario. Ali sreća? Nisam baš siguran', rekao je Bernie. Nije bio ni na vjenčanoj proslavi kćeri Tamare koja se udala za bivšeg brokera Jaya Rultanda.

'Nisam bio na zabavi sljedećeg dana, otišao sam kući. Bio sam tamo da to odradim i sretan sam što sam to učinio. Nisam htio ostati. Cijela stvar je bila jako neugodna, to je bilo stvarno previše. Nisam platio svadbu, moja bivša supruga je to učinila', otkrio je Bernie i time zanijekao činjenicu da je 'tata sve platio'.

Pisalo se kako je troškove podmirila sama Tamara, no izgleda kako je mama Slavica sve podmirila.

Razvod, nova žena, tužba i prijetnja zatvora

Bernie se od 55-godišnje Slavice rastao 2009. godine nakon 23 godine braka. Ona je nakon razvoda postala najbogatija britanska razvedenica prema Sunday Timesu sa 740 milijuna funti. Navodno je brak okončan zbog Bernijevog 'nerazumnog ponašanja'. Berni je zatim oženio 35-godišnju Fabianu Flosi koja radi kao direktorica marketinga, to mu je ujedno i treći brak.

Uza sve privatne zavrzlame, ni mu lako i u poslovnom životu. Bernie spava šest i pol sati dnevno, a ostalo vrijeme radi 'kao manijak'. Prijeti mu i do deset godina zatvora zbog primanja mita. 'Ako ću ići u zatvor, morat ću se nositi s tim. Ali ne mislim da će mi se to jako svidjeti', rekao je.

Prema pisanju dnevnog lista Suddeutsche Zeitung, njemačke vlasti tvrde da je Ecclestone odgovoran za davanje mita. Bernie pak opovrgava bilo kakvu zloporabu i tvrdi da je 'žrtva njemačkog pohlepnog bankara' kojem je zbog prijetnji iz straha dao milijune.

Radi se o bivšem članu uprave Bayerische Landesbank, Gerhard Gribkowsky, koji sada služi osam i pol godina zatvora nakon što je u lipnju prošle godine priznao da je prihvatio 28 milijuna funti mita. Bankar je trebao prodati udjele u Formuli 1, za što mu je Ecclestone obećao zaposlenje na mjestu svojeg savjetnika te milijune dolara provizije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene