Predbračni ugovor

U slučaju razvoda – neće dobiti ni novčića!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svadbenu svečanost su slavili nekoliko dana, a tek sada počinje pravi bračni život Tamare Ecclestone i Jaya Rutlanda.

Kada imate puno novaca kao bogata nasljednica Tamara Ecclestone, skromnost nije na listi želja. Štedjelo se naravno nije na vjenčanju, a sve troškove navodno je platila sama Tamara a ne tata Bernie kako se pisalo.

Pogledaj i ovo showbuzz Uskoro svadba Novi bikini, novi zaručnik - Tamara na konju!

Nakon što su Tamara i Jay izmijenili zavjete, mladoženja je održao 15 –minutni govor u kojem je svoju suprugu nazvao otmjenom i skromnom. Jay je Tamari poručio kako je ona njegova najveća ljubav – to je i dokazao time što je potpisao predbračni ugovor. U slučaju razvoda neće dobiti ni novčića od bogatstva Ecclestonovih!

>> Vjenčanje od 54 milijuna kuna razočaralo: Opijanje bez granica!

Slavica i Bernie nikad nisu skrivali da im kćerin izvor nije previše drag. Tamara se u veljači nakon samo mjesec dana veze zaručila za Jaya u Dubaiju, a iako su joj roditelji savjetovali da prebrzo ulijeće u vezu, ona ih nije slušala. Rultanda je pratio glas prevaranta jer je kao broker koristio povjerljive podatke ne bi li povećao cijene dionica i tajio informacije o rizicima oko investicija, no sve je došlo na naplatu. Ostao je bez posla, a dobio je i novčanu kaznu od 30 tisuća funti.

No izgleda kako je to sve sada iza njega, odlučio je biti uzoran suprug svojoj Tamari. Par je nakon slavlja viđen kako odmara na jahti, a razdoblje medenog mjeseca još će potrajati neko vrijeme.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene