"Sve je prošlo glatko. Porod je trajao samo 25 minuta, a Bogu sam zahvalna na svemu", rekla je supruga Bernieja Ecclestonea nakon rođenja sina.

Galerija


Milijarder Bernie Ecclestone po četvrti je put postao otac i to u 90. godini. Supruga šefa Formule 1, Fabiana Flosi, rodila je sinčića Acea.

"Sve je prošlo glatko. Porod je trajao samo 25 minuta, a Bogu sam zahvalna na svemu", rekla je Flosi nakon rođenja sina. "Dobili smo sina i nazvali smo ga Ace. Jako sam ponosan", rekao je Ecclestone za Blick.

89-godišnji bogataš i njegova 44-godišnja supruga u travnju ove godine su objavili da čekaju bebu, a par je bio presretan. Vjenčali su se 2012. godine, tri godine nakon što se on razveo od Slavice, koja je nakon razvoda ostala jedna od najbogatijih Hrvatica. Upoznali su se preko Sportskog vijeća za moto sport na čijim je sastancima ona redovito nazočila kao jedna poduzetnica. Nekoliko godina nakon toga, njihov zajednički prijatelj pozvao ju je na krstarenje Hrvatskom na kojem je bio i Bernie, a sve ostalo je povijest.

Podsjetimo, najstariju kći, danas 65-godišnju Deborah Bernie je dobio s prvom suprugom Ivy Bamford, a s drugom suprugom, Hrvaticom Slavicom Radić ima 36-godišnju kći Tamaru i 31-godišnju kći Petru.

Proslavila se sa samo 4 godine kao slatkica u seriji "The Cosby Show", nedavno se udala za ženu