Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Naša novinarka Ivana Nanut je na Berlin film festivalu gdje lovi na velike filmske zvijezde. Na crvenom tepihu razgovarala je i s ekipom filma 'Američki varalice' nominiranog za 10 Oscara.


Krema filmskog svijeta ovih se dana slijeva u Berlin gdje traje jedan od 3 najvažnija europska filmska festivala. Najveće zvijezde sinoć su bili junaci Američkih varalica.

Vezani članci Heath Ledger (Foto: Screenshot Youtube) Njegova izvedba Jokera ledi krv u žilama, drugi glumci su od straha zaboravljali tekst na setu Christian Bale - 1 Bijesni ispadi i sulude izjave slavnih koje su šokirale svijet: Oni se ne znaju kontrolirati

Objavljene su nominacije za nagradu Oscar - 9 velikana je u borbi - Za koga navijate?

Nanut: Sviđa mi se rečenica iz filma 'Uvijek biraj uslugu umjesto novca', što Vi mislite o tome? 'Naravno! To je nešto što mi je Wineberg govorio, i predstavlja ga u potpunosti, nikad ga nije zanimao novac, već odnosi s ljudima, igrice i usluge. Volio je ljude. Zato i ja volim glumu, jer volim ljude!', rekao je glumac Christian Bale s kojim je na crvenom tepihu bila i supruga Sibi Blažić - glumica srpskog podrijetla rođena u SAD-u, kojom se oženio prije 13 godina s kojom ima kćerkicu.

Za film nominiran u čak 10 kategorija vjeruje se da će nekoliko kipića svakako odnijeti kući. David O'Rusell - već sprema novi film, izgledno ponovno s istom glumačkom postavom. Pozornost je privukao i dokumentarac o legendarnom dizajneru Yvesu Saint Laurentu. Modne magove tumače mladi glumci.

Pogledajte kako je bilo u Berlinu!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook