Umor ne pita!

Pogledajte urnebesne Affleckove fotografije s medenog mjeseca koje su postale pravi hit na internetu!

Ben Affleck, Jennifer Lopez Ben Affleck, Jennifer Lopez Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck, Jennifer Lopez Ben Affleck Ben Affleck Ben Affleck Ben Affleck Ben Affleck i Jennifer Lopez - 3 Ben Affleck, Jennifer Lopez Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 +15 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Galerija

Bena Afflecka paparazzi su uhvatili dok je utonuo u san na medenom mjesecu, a slike su nasmijale apsolutno sve.

Glumac Ben Affleck nedavno se vjenčao sa Jennifer Lopez te su se uputili na medeni mjesec u Francusku.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Čini se kako ga je cijelo putovanje izmorilo jer je Ben zaspao dok je sjedio na drvenoj stolici s prebačenim nogama preko ograde. U takvom stanju ulovili su ga paparazzi pa su objavili fotografije, a njegovi obožavatelji napravili su pravi show od slika na društvenim mrežama.

Naime, jedna od korisnica Twittera, Karla Rodriguez spojila je njegove fotografije i napisala:
"Trebala bih svaki ljetni vikend provoditi na brodu spavajući kao Ben Affleck".

Ni drugi korisnici nisu mogli zaobići ovu objavu, pa su komentirali ispod posta:

"Ben Affleck je dar", "Ti si takav car", "Zašto spava na stolici? Iza njega je klupa", "Kad te uhvati umor", "Ovo može samo Ben Affleck" i mnogi drugi šaljivi komentari nizali su se u nastavku.

S njima su na bračnom putovanju i Benova djeca, pred kojima se nimalo ne srame pokazivati emocije, pa su tako na večeri za stolom razmjenjivali poljupce i nježnosti dok su ih oni pažljivo promatrali.

Jennifer i Ben zaručili su se u travnju ove godine, a pjevačica i glumica otkrila je vijest na svojem blogu OnTheJLo, na kojem je podijelila snimku na kojoj plače dok se divi ogromnom zelenom zaručničkom prstenu.

Prema pisanju stranih medija, vjenčali su se tri mjeseca nakon što su se ponovno zaručili.

TMZ prenosi da je paru izdana potvrda za vjenčanje u okrugu Clark u Nevadi i glasi na njihova zakonska imena, Benjamin Geza Affleck i Jennifer Lynn Lopez.

"Istina je, vjenčali su se i dozvola je znak da su sada muž i žena", izjavio je izvor blizak paru.

Vijesti o vjenčanju stižu točno tjedan dana prije Jenniferina 53. rođendana i manje od mjesec dana prije nego što će Ben proslaviti okrugli, 50. rođendan.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham David Beckham David Beckham David Beckham +25 Victoria Beckham Celebrity Pokušali su ih rastaviti nekoliko puta, ali najnovije fotografije dokaz su da se vole kao i prvog dana

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Profimeda) +9 Amy Winehouse i Blake Fielder-Civil (Foto: Getty) Zanimljivosti Producent Amy Winehouse objavio je posljednju glasovnu poruku koju mu je poslala, prošlo je 11 godina od njezine smrti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene