nekima je ovo previše

Ben i Jennifer strastveno se ljubili tijekom večere pred njegovom djecom, nisu mogli skinuti ruke jedno s drugoga

Ben Affleck, Jennifer Lopez Ben Affleck, Jennifer Lopez Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez +20 Jennifer Lopez Galerija

Ben Affleck i Jennifer Lopez dobro su se zabavljali na medenom mjesecu, a tamo su im se na večeri pridružila Benova djeca.

Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali su se prošlog tjedna u Las Vegasu, a sada u Parizu uživaju na medenom mjesecu gdje su im se pridružila i Benova djeca Violet i Seraphina.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Novopečeni bračni par ni za večerom se nije mogao suzdržati od nježnosti pa su tako razmjenjivali strastvene poljupce pred njegovom kćeri Violet.

Osim romantičnih poljubaca dalo se primijetiti da nisu micali ruke jedno od drugoga, a Benovoj djeci to očito nije smetalo jer su ih samo bezbrižno promatrali.

Za tu prigodu Lopez je odjenula crvenu lepršavu haljinicu u kojoj je savršeno istaknula svoje zgodne noge. Uz to je uskladila bež štikle i crvenu torbicu, a frizura joj je bila skupljena u punđu. Ben je na sebi imao elegantno crno odijelo i bijelu košulju uz koje je uskladio crne elegantne cipele.

Prisjetimo se, TMZ je prenio da je paru izdana potvrda za vjenčanje u okrugu Clark u Nevadi i glasi na njihova zakonska imena, Benjamin Geza Affleck i Jennifer Lynn Lopez.

"Istina je, vjenčali su se i dozvola je znak da su sada muž i žena", izjavio je izvor blizak paru.

Vijesti o vjenčanju stižu točno tjedan dana prije Jenniferina 53. rođendana i manje od mjesec dana prije nego što će Ben proslaviti okrugli, 50. rođendan.

Benu je ovo drugi brak, nakon što se 2018. razveo od glumice Jennifer Garner, s kojom ima troje djece, 16-godišnju kćer Violet, 13-godišnju Seraphinu i 10-godišnjeg sina Samuela.

Jennifer iza sebe ima tri propala braka.

Od pjevača Marca Anthonyja, s kojim ima 14-godišnje dvojajčane blizance Emme Maribel Muñiz i Maximiliana Davida Muñiza, razvela se 2011. godine, bila je u braku s kubanskim konobarom Ojanijem Noom od veljače 1997. do siječnja 1998. te sa svojim bivšim pratećim plesačem Crisom Juddom od rujna 2001. do lipnja 2002.

Par se zaručio u travnju ove godine, a pjevačica i glumica otkrila je vijest na svojem blogu OnTheJLo, na kojem je podijelila snimku na kojoj plače dok se divi ogromnom zelenom zaručničkom prstenu..

Vijest o zarukama stigla je godinu dana nakon što su obnovili romansu, kada je Ben prekinuo vezu s glumicom Anom DeArmas, a Jennifer raskinula s bejzbolskom zvijezdom Alexom Rodriguezom.

Holivudske zvijezde prethodno su počele izlaziti u srpnju 2002., a zaručile su se u studenom te godine.

Trebali su se vjenčati u rujnu 2003., ali su vjenčanje odgodili samo nekoliko dana prije svečanosti. Naposljetku su otkazali zaruke u siječnju 2004.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Visković - 5 Marina Visković - 3 Marina Visković - 4 Marina Visković - 3 +25 Marina Visković - 2 Celebrity S njezina raskošnog dekoltea teško je bilo skrenuti pogled, a unatoč vrućinama iznenadila je odabirom obuće

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 7 +31 Severina - 5 Celebrity Bujne Sevkine grudi provirile su iz njezina neobičnog outfita za plažu: ''Jesi žena za sva vremena!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene