Oskarovac Ben Affleck i glumica Ana de Armas zbližili su se na snimanju trilera "Deep Water".

Galerija


Oskarovac Ben Affleck (47) ljubi 16 godina mlađu kolegicu Anu de Armas. Par je viđen kako se strastveno ljubi tijekom zajedničkog putovanja na Kubi.

Vezani članci Ana de Armas - 1 Iznenadila šetnjom bez problematičnog glumca u kojeg je ludo zaljubljena i uživala u veselom društvu Ana de Armas - 1 Ljepoticu koja je zaludjela problematičnog glumca u običnim izdanjima bez šminke teško je prepoznati

Kako piše američki People, Ben i Ana u subotu nisu mogli maknuti ruke jedno s drugoga dok su čekali ukrcavanje za privatni avion za povratak u Los Angeles. “Definitivno su u vezi“, rekao je prijatelj para.

Inače, glumica potječe s Kube, a viđena je s Affleckom dok su šetali po Havani i jeli. Par je cijelo vrijeme bio nasmijan i uskoro su ih zamijetili obožavatelji  koji su ih zamolili da se fotografiraju s njima. I Ben i Ana rado su pristali.

Affleck i de Armas nedavno su dovršili snimanje trilera “Deep Water“, na kojem su se upoznali i zbližili. Par je viđen kako nakon posla na setu odlazi skupa u kafić u New Orleansu. “Ben je osvajao Anu na španjolskom jeziku“, ispričao je očevidac.

Armas glumi u najnovijem filmu o Jamesu Bondu "No time to die", čija je premijera pomaknuta na studeni ove godine zbog straha od koronavirusa. Glumica je utjelovila agenticu CIA-e koja pomaže agentu 007. 

Inače, Affleck se 2018. godine razveo od glumice Jennifer Garner (47), s kojom ima troje djece. Odugovlačio je s rastavom čak tri godine stalnim odvikavanjima od alkohola, a optužen je i za seksualno zlostavljanje. Garner mu je cijelo vrijeme bila potpora.

Reakcije na Nedinu preobrazbu u Terezu Kesoviju se ne stišavaju, izvedbu nam je komentirala i sama glazbenica